Dorothy D Ramenov - Adminsegéd jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bruder

Diktátor
Május 9, 2025
210
109
Dunaújváros
Karakter
Grant Ramenov
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Bruder-Dorothy D Ramenov - 24

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Régóta aktív tagja vagyok a WestMTA közösségének. Jelenleg az LSPD egyik leadere vagyok, így napi szinten részt veszek a szerver életében, és jól ismerem az RP világát. Igazából nagyjából mindenki ismer.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretnék adminsegéd lenni, mert régóta aktív tagja vagyok a szerver közösségének, és fontosnak tartom, hogy segítsek fenntartani a rendet és a jó hangulatot. Szeretem a szervert, rengeteg időt töltök rajta, és úgy érzem, hogy a tapasztalataimmal, valamint a szabályok ismeretével hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak.

Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy támogatást nyújtson az admincsapatnak a szerver zavartalan működése érdekében. Ez magában foglalja a játékosok irányítását, kérdések megválaszolását, kisebb szabálysértések kezelést, vagy a kezdő játékosok segítése az eligazodásban.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Hetek óta majdnem napi szinten Idg. As. vagyok. Több nagyobb szerveren is megfordultam már mint adminsegéd/admin, és ezeket a tapasztalataimat is tudnám hasznosítani.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Segítőkész,Megbízható,Kitartó. Negatív:Türelmetlen,Trágár,Lusta (néha)

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?

Egyelőre nem, mivel az LSPD egyik vezetője vagyok, és erre most nagyobb figyelmet kell fordítanom. Későbbiekben lehet róla szó, ha minden rendben lesz a PD-n belül. Miért? Mert szeretnék segíteni a játékosoknak, illetve kiszűrni azokat, akik megszegik a szabályokat. Ahogy fentebb is említettem, korábban nagyobb szervereken is voltam adminisztrátor, így a tapasztalataimat itt is hasznosan tudnám kamatoztatni.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Napi 2-3 óra, de ez változhat a munkám miatt (Negatív és pozítiv irányba is ). Amennyit fent vagyok a szerveren azt tudom fordítani AS feladatára is.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Iratok ki váltása, munka. Binco: Karakteréhez megfelelő ruházat ki választása. Bank: Bankszámla nyitása, mivel valamelyik munkához kell egy bankszámla illetve jobb a bankban tartani a pénzt mint kézben.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

Ha egy kezdő játékos kérdezné meg tőlem, hogyan működik a szerver, először is nyugodt hangnemben, türelmesen elmagyaráznám neki a legalapvetőbb dolgokat: hogy ez egy RP, azaz szerepjáték alapú szerver, ahol a cél az, hogy a karaktered életét játsszd el, minél életszerűbben, a szabályokat betartva. Kiemelném, hogy itt nem csak "játszunk", hanem egy közösség részei vagyunk, ahol mindenkinek oda kell figyelnie a másikra.
Azt is elmondanám neki, hogyan működik az RP: mit jelent az IC (In Character) és OOC (Out of Character), mire való a /me, /do, /b és más alap parancsok. Megmutatnám, hogyan tud munkát vállalni, pénzt keresni, járművet venni, és hogy hol találja az információkat – például fórum, discord, szabályzat.
Nem csak információt adnék át, hanem kérdeznék is: mire kíváncsi, miben szeretne elmélyülni? A cél az, hogy ne elvesszen, hanem elkezdje élvezni a szerver nyújtotta lehetőségeket.

Szea bari.
Neked is ugyan azt tudom mondani mint a reszeliinek..
IDG-ként helytálltatok mindig is a mai napig, szerintem akkor is helyt állnátok mind a ketten amikor rajtatok lenne az "örökös" adminsegéd. :3
Szal, hajrá bariiiiiiiii. ❤️❤️

Támogatom! IDG. Adminsegédként is jól végezted a dolgod.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Bruder
Nem véletlenül lett elutasítva mindketőtök lapja. Nem tudom, hogy kinek fér bele az, hogy a leendő adminsegéd mivel igazából fel merném rá tenni a házam, hogy felvesznek, egy elutasított bírálatot kiröhög és aki a saját frakció társát lövöldözgeti pd garázsban, arról már szót sem ejtek amilyen kétszínűséget leműveltél amikor a gov frakció újraszervezésre került. Én ahhoz a véleményhez tartom magam, hogy idg bárki lehet. Ha írnék valakire, hogy adjon kapnék én is, és nem csak azért mert főadmin/admin voltam. Emellett háromból három negatív tulajdonság is kizáró indok volt ameddig komolysággal volt vezetve az adminsegéd csapat Voksa, elke, Balázs, K3RMX és jómagam alatt.

Szerény véleményem szerint mindig ügyesen megcsinálta az AS feladatkörrel járó munkát IDG Adminsegédként. Emellett én korrekt embernek ismerem. Úgy vélem hogy megállná a helyét és tudná teljesíteni a költeményét az pedig csak plusz, hogy már bizonyított is a szerven mint vezető mint IDG Adminsegédként.
Támogatom!
Szép napot.
Üdv
Gonzales.

• Imádom
Reactions: Bruder
Nem akarok negatív lenni, de szerintem van egy-két érdekes dolog a lapodban ami szerintem nem tesz alkalmassá, hogy az adminsegéd csapat tagja légy.

Kezdeném a szerintem egyik legegyértelműbb dologgal, azok pedig az általad felsorolt pozitív és egyben negatív tulajdonságaid.
Állításod szerint "segítőkész, megbízható" és "kitartó" ember vagy, viszont majdnem az összes felsorolt negatív tulajdonságod alapján ezek közül egyik sem igaz.

Hogyha valaki segítőkész, akkor hogyan lehet egyben türelmetlen? A szerverre fognak olyan emberek fellépni akiknek ez az első RP-vel kapcsolatos "élményük". Én is türelmetlen vagyok néha, viszont szerintem tudom kezelni és ezzel együtt alkalmazkodni, viszont amikor egy másik szerveren voltam adminsegéd, kicsit türelmetlen voltam amikor nem tudtak visszaválaszolni a PM-re a kezdő játékosok.
Negatív:Türelmetlen
először is nyugodt hangnemben, türelmesen elmagyaráznám neki a legalapvetőbb dolgokat

Állításod szerint szintén kitartó vagy, viszont egyben lusta? Akkor most kitartó vagyok és bírom a munkát ami az adminsegéd körben való léttel jár vagy nem?

Megbízható vagy, viszont ezek mellett trágár. Mi a garancia arra, hogy nem fogod elveszteni a türelmed egy játékossal kapcsolatban aki sajnos kicsit butyuta és nem tudja megérteni azt, hogy mi az a PG és "véletlen" odaírsz neki egy b***meg-et? Természtesen ezek a szituációk kicsit extrém kategóriába tartoznak, de ki tudja.

Amit szintén furának tartok, hogy nem akarsz Admin lenni az adminsegéd munka után, valljuk be, legtöbb emberből így lesz admin és ez a végcéljuk (kivéve, hogyha rendesen jelentkeznek). Állításod szerint, fókuszod jelenleg a PD-n van mivel leader vagy. Egy részben az adminsegéd és admin feladata majdnem ugyan az, válaszolni kell a játékosok által érkezett reportokra, ez (számomra) nehéz volt akkor amikor másik szerveren csak egy síma NNI tag voltam, főleg, hogyha RP közben jöttek a PM-ek. Mi a garancia arra, hogy nem fogod az RP-t előbb rakni a prioritási listádon?

Nem akarok lenéző lenni, viszont szerintem az, hogy napi szinten Ideiglenes Adminsegéd vagy sokat nem jelent, főleg ha valaki egy kicsit is jóban van egy adminnal (ami leírásod alapján eléggé lehetséges, mivel téged "mindenki ismer").

Ami szerintem szintén kicsit fura, hogy a Binco-t odaraktad a "három fontos hely" közé. Miért fontosabb egy skin, mint például egy telefon vagy autó?

A kommentek alapján ahogy nézem előző jelentkezésed el lett utasítva. Nagyra tartom, hogy a WestMTA tagok, adminisztrátorok és játékosok (nagy része) figyelnek arra, hogy tényleg legyen egy adott színvonal és minőségi RP így szerintem volt egy kicsit nyomósabb indok arra, hogy miért lett elutasítva az előző jelentkezésed/lapod. Az általam felsorolt dolgok miatt és "step" kommentjéhez való hozzállásod/reagálásod és ezek mellett ezelőtti elutasított lapod miatt nem tudom támogatni a jelentkezésed.

Utoljára szerkesztve:
Vicc kategória ha el lesz fogadva, így is elvagy szállva, hogy haverjaid bedobnak idg-nek + előző elutasított lapokat nézve az eggyikhez oda volt írva hogy trágár beszéd kizáró ok.

Ilyen hozzáállással ne is akarj Adminsegéd lenni, hogy aki ír rólad bármit, beröhögősőzöd. Számomra ez mindent leírt, plusz egyszer már el lett utasítva a lapod, hiába van Adminsegéd Vezetőből új, a régi dolgokon nem változtat. A többi dologról amit step leírt inkább ne is beszéljünk.
Nem támogatom.

UI: A törölt kommented után szerintem messze kerüld el az Adminsegéd jogkört.

Utoljára szerkesztve:
Ahogy látom nagy port kavart ez a jelentkezés.

Érkezett itt egy válasz, ahol a felvetésekkel teljes mértékben együtt tudok érteni.
Nem akarok negatív lenni, de szerintem van egy-két érdekes dolog a lapodban ami szerintem nem tesz alkalmassá, hogy az adminsegéd csapat tagja légy.

Kezdeném a szerintem egyik legegyértelműbb dologgal, azok pedig az általad felsorolt pozitív és egyben negatív tulajdonságaid.
Állításod szerint "segítőkész, megbízható" és "kitartó" ember vagy, viszont majdnem az összes felsorolt negatív tulajdonságod alapján ezek közül egyik sem igaz.

Hogyha valaki segítőkész, akkor hogyan lehet egyben türelmetlen? A szerverre fognak olyan emberek fellépni akiknek ez az első RP-vel kapcsolatos "élményük". Én is türelmetlen vagyok néha, viszont szerintem tudom kezelni és ezzel együtt alkalmazkodni, viszont amikor egy másik szerveren voltam adminsegéd, kicsit türelmetlen voltam amikor nem tudtak visszaválaszolni a PM-re a kezdő játékosok.

Állításod szerint szintén kitartó vagy, viszont egyben lusta? Akkor most kitartó vagyok és bírom a munkát ami az adminsegéd körben való léttel jár vagy nem?

Megbízható vagy, viszont ezek mellett trágár. Mi a garancia arra, hogy nem fogod elveszteni a türelmed egy játékossal kapcsolatban aki sajnos kicsit butyuta és nem tudja megérteni azt, hogy mi az a PG és "véletlen" odaírsz neki egy b***meg-et? Természtesen ezek a szituációk kicsit extrém kategóriába tartoznak, de ki tudja.

Amit szintén furának tartok, hogy nem akarsz Admin lenni az adminsegéd munka után, valljuk be, legtöbb emberből így lesz admin és ez a végcéljuk (kivéve, hogyha rendesen jelentkeznek). Állításod szerint, fókuszod jelenleg a PD-n van mivel leader vagy. Egy részben az adminsegéd és admin feladata majdnem ugyan az, válaszolni kell a játékosok által érkezett reportokra, ez (számomra) nehéz volt akkor amikor másik szerveren csak egy síma NNI tag voltam, főleg, hogyha RP közben jöttek a PM-ek. Mi a garancia arra, hogy nem fogod az RP-t előbb rakni a prioritási listádon?

Nem akarok lenéző lenni, viszont szerintem az, hogy napi szinten Ideiglenes Adminsegéd vagy sokat nem jelent, főleg ha valaki egy kicsit is jóban van egy adminnal (ami leírásod alapján eléggé lehetséges, mivel téged "mindenki ismer").

Ami szerintem szintén kicsit fura, hogy a Binco-t odaraktad a "három fontos hely" közé. Miért fontosabb egy skin, mint például egy telefon vagy autó?

A kommentek alapján ahogy nézem előző jelentkezésed el lett utasítva. Nagyra tartom, hogy a WestMTA tagok, adminisztrátorok és játékosok (nagy része) figyelnek arra, hogy tényleg legyen egy adott színvonal és minőségi RP így szerintem volt egy kicsit nyomósabb indok arra, hogy miért lett elutasítva az előző jelentkezésed/lapod. Az általam felsorolt dolgok miatt és "step" kommentjéhez való hozzállásod/reagálásod és ezek mellett ezelőtti elutasított lapod miatt nem tudom támogatni a jelentkezésed.

Továbbiakban figyelembe véve a törölt kommentet már egy hatalmas negatív pont. Ezenkívül láttam már egy kettő hasonló megnyilvánulást tőled, ami véleményem szerint teljes mértékben kizárja hogy támogatni tudjam a jelentkezésedet.

image.png

Szia.
Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elutasításra került.
Megjegyzés: Hírtelen haragú vagy, nincs meg a kellő higgadtság és önkontrolod ahoz, hogy csapatunk tagja legyél. Feltűnő viszont, hogy ez ki lett provokálva belőled, de akkor se mentség az, hogy így nyilvánulj meg.
Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged újra próbálkozni amennyiben ezen változtatsz.​

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.