InGame neved:
< Austin Decker >
Általad javasolt autó márkája, típusa
< Audi SQ7 '22 >
Kép a járműről (imgur, kephost)
< >
Megjegyzés
< --- >
Ez biztos nem fog bekerülni.Viszont ha több audi is szóba jöhetne, akkor még tanácsolni tudnám a következőt:
Audi Q3 sportback e-hybrid (2021-2025)
![]()
Az ősrégire gondolsz, ami már mindenhol (is) volt? Ha igen, akkor azt inkább én elengedném.Elkezdjük a kivitelezést, még idén várható.
Ha teljesen véletlen, máshogy alakulnak a dolgok;
Széria, Audi Q7-el kielégedtek-e?
Csatlakozok a Buntold által írt szavakhoz. Hogyha a régi Q7 akkor azt én is elengedném mivel kb mindenhol is megtalàlható. Ha ezt a Q7et lehetne ami a topicban is szerepel ha nem is SQ7 formájában akkor is teljes mellszèlességel támogatnám!Elkezdjük a kivitelezést, még idén várható.
Ha teljesen véletlen, máshogy alakulnak a dolgok;
Széria, Audi Q7-el kielégedtek-e?
Az ősrégire gondolsz, ami már mindenhol (is) volt? Ha igen, akkor azt inkább én elengedném.
Csak mert a téma lényege az lett volna hogy egy friss, eddig még nem látott verziója legyen ennek az autónak bent.
Sajnos itt most az előttem hozzászólók táborát kell erősítenem. Nekem sem tetszene a már mindenhol megjárt sima Q7. Plusz az SQ7 azért sokkal vadabb megjelenést adna.

Nyílvanvalóan nem a régire gondoltam.
Annyit írtam, hogy SZÉRIA Q7 legyen a 2020 utániból, ha az SQ7-et nem tudjuk kivitelezni.![]()
Ezt viszont teljes mértékben támogatom én is, ha meg tudjátok oldani.Én tudom támogatni a széria Q7-et is.
Ha azonban az SQ7/RSQ7 kivitelezhető, támogatnám, ha variánssal kerülne be (lsd. pl. Audi A8). Így aki szériát szeretne, annak is megmarad a lehetősége.