Illegális frakciók, illegál élet felpezsdítése a szerveren.

Lrxx

Újonc
Támogató
Augusztus 28, 2026
12
14
Karakter
Jens Mikhailov
westlogomanager.png

InGame neved:
Jens Mikhailov

Ötleted:
Nos valójában mióta aktívan játszom a szerveren és fórumozok azt vettem észre, hogy az illegális élet nem kap annyira nagy lehetőségeket a szerveren vannak opciók nyilván de most pont azt beszéltük a barátaimmal akiket hívok folyamatosan a szerverre játszani, hogy ezek mind gyorsan megunhatóak és nem is akkora kassza siker. Tudom, hogy ezeket a dolgokat nem egyszerű össze tenni viszont lenne egy kettő ötletem amit azok a játékosok biztosan örömmel fogadnának akik a szerveren az illegális szerepet töltik be. Arra gondoltam, hogy lehetne esetleg valami kaszinó akár egy aranybank akár egy ékszerbolt vagy több, nyilván ez az illegális RP-t erősítené hiszen ezekre akár egy másik illegális szerv is rá durranhat ami vagy lövöldözést generálna vagy kénytelenek lennének összefogni "szövetkezni" a rendvédelem ellen ez elvinné a szerveren az illegális RP-t olyan szintre hogy ki alakulna egy hierarchia az illegális frakciók között meglenne az, hogy ki a legnagyobb kik azok akik elhoznak minden rablást akik mindent véghez visznek akik uralják a várost. Illetve feladná a rendvédelmis szerveknek is a feladatot hiszen ha egyre több illegális szerv van jelen a szerveren akkor egyre nagyobbnak kell legyen a város biztonságnak is. Illetve ha egyre több az akció a szerveren akkor egyre több akciót kell megfékezni, elkell kapniuk az embereket és társai. Szerintem karakteresebb lenne ettől a szerver.

Megjegyzés:
Köszi ha végig olvastad és köszi ha egyetértesz velem! :) Amennyiben másképpen gondolod azt is várom, hogy miért. :D Szép napot!

Hello.

Várjuk a napot, hogy legyen ezen a téren előrehaladás. Reméljük mihamarabb. 🙏
Ez csak annak kérdése, hogy mennyire van rá igény illetve pontosan mire lenne igény én most dobtam pár ötletet az ötlet dobozba lehet csipegetni belőle reméljük a vezetőség is úgy gondolja ahogyan mi. :P Be indulna a szerveren az illegális élet az fix. Én is folyamatosan hívom a haverjaimat, hogy menjenek az akciók csak már a boltrablás kicsit uncsi ATM jó csak 3-4 embernél az se akkora kassza siker.(El lehet osztani nyilván csak ugye az illegális RP-ben a pénz az nem csak a kamatra kell + a szervízre. Azért az illegális dolgokhoz is hozza kell jutni ha pl nincs időd magadnak kokot termeszteni és társai.) De reméljük egy szép napon vagy karácsonyi ajándékba megkapjuk a vezetőségtől. :D