Elutasítva Toyota GR86 lecserélése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

gyengedani59

Aktív fórumozó
Május 15, 2025
146
46
www.youtube.com
Karakter
Daniel De Mario
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Daniel De Mario >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Mitsubishi EVO X / Toyota Supra MK5 >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Személyszerint elképesztően hiányolom az MK5 suprát, akár a GR86 előtti moddal is:) De a Lancer EVO X-et is szivesebben látnám szépen kituningolva. Nem igazán láttam hogy bárki a GR86-al kocsikázna, MK5 a mod váltás előtt kicsit "felkapottabb" autó volt! >​

• Fire
Reactions: Bufika
MK5 Supra és a GR86 között én nem látom azt az óriási különbséget, ami miatt le kéne cserélni. A GR86 egy egyedi és csodás kocsi, ami végre nem tömeg módon van bent minden szerveren. Ha ilyen kocsikat akarsz, írd meg inkább új módként, a meglévő ne legyen már piszkálva. :D

MK5 Supra és a GR86 között én nem látom azt az óriási különbséget, ami miatt le kéne cserélni. A GR86 egy egyedi és csodás kocsi, ami végre nem tömeg módon van bent minden szerveren. Ha ilyen kocsikat akarsz, írd meg inkább új módként, a meglévő ne legyen már piszkálva. :D
Amikor a szervert kezdtem nagyobb igenyt veltem felfedezni az A90 supra irant, gondoltam kicsit feltudnank lenditeni az utakat ujra veluk. De izlesek es pofonok, gyujtoknek pont elfer a garazsban ha mar egyedi modon kb senki sem hasznalja a GR86-ot. De a kedvedert majd megirom uj modkent🤗

Amikor a szervert kezdtem nagyobb igenyt veltem felfedezni az A90 supra irant, gondoltam kicsit feltudnank lenditeni az utakat ujra veluk. De izlesek es pofonok, gyujtoknek pont elfer a garazsban ha mar egyedi modon kb senki sem hasznalja a GR86-ot. De a kedvedert majd megirom uj modkent🤗
És ott is a probléma a 2. mondatban. Azért nem fognak egy új modot berakni , hogy a gyűjtőknek a garázsban kicserélődjön a mod. (Saját véleményem szerint...) Az ötlet nem lenne rossz , de szerintem a mostani modokkal nincs baj egyáltalán , jobban passzolnak a szerver összképéhez. Nem támogatom.

• Kedvelés
Reactions: Kamikazee
Szerintem mindkét verda bejöhetne új autóként,de a GR86-ot ne bántsuk és azért áll a "gyűjtök" garázsában,mert a handlingje nem a legélesebb amúgy egész patent verda,szerintem egy MK5 Supra méginkább állna.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.