Házbetörés

JordanBaker

Aktív fórumozó
November 8, 2025
109
21
Karakter
Lamar Stone
westlogomanager.png

InGame neved:
Maruf Hamady

Ötleted:
Házbetörés

Megjegyzés:
  • Mi kell hozzá? GMC, lockpick, amit illegál tudna craftolni, eladni (olló, kés kell hozzá mondjuk).
  • Minigame: Lehetne olyan minigame hozzá, mint a konténerrablásnál lévő zöld Space-es minigame. Ha elhibázod, akkor egyből riaszt a PD-nek. De az ajtó kinyílik, így vagy elmenekülsz, vagy kockáztatsz.
  • Házvédelem: Lehetne venni mozgásérzékelőt a házakba (500k), ami üzenetet küld a játékosoknak telefonon. Ha nem nyomja ki időben 1-2 perc után akkor jelezz a PD nek is. Ő meg vagy hívja a PD-t, vagy maga intézi el a dolgokat.
  • Lootok: Antikok, szemét, fegyverláda, eventeknél pedig event loot (láda, tök, tojás stb.),kevéske lőszer, Glock,Colt.
  • Lootolás: Szekrényeknél. Benzinkút / étterem minigame háromszor. Ha elhibázod, akkor beletörik a lockpick, és azt már nem lehet lockpickelni.
  • Szabályzat: ElőRP, minimum 2 ember kell hozzá (?), minimum 3 PD-snek kell fent lennie (!). GMC-vel kötelező vagy a ház mögött, vagy az adott utcában állni (valóságban sem 10 kilométerrel állnak meg odébb + segítség a PD-nek, gyanússá válhat nekik).
  • Betörésnél a garázsas átjárók ne látszódjanak. Ne legyen az hogy a játékos csomagtartóját teljesen kipakolják.
  • Rablók csinálhatják azt hogy mennek egy GMC vel , másik pedig egy Getaway kocsival.
  • Kommentbe jöhet még egyéb ötlet, szerintem nagyon jó kis kontent lenne.

Két dolog fogalmazódott meg bennem.

1.: Ez akkor lenne fasza maximum, ha csak és kizárólag olyan dolgokat tudnál lootolni ami nem befolyásolja a ház tulajának a cuccait, azoktól független.

2.: Miért pont GMC?

Ezeken kívül fasza ötlet, szívesen látnám a szerveren.

Két dolog fogalmazódott meg bennem.

1.: Ez akkor lenne fasza maximum, ha csak és kizárólag olyan dolgokat tudnál lootolni ami nem befolyásolja a ház tulajának a cuccait, azoktól független.

2.: Miért pont GMC?

Ezeken kívül fasza ötlet, szívesen látnám a szerveren.
1.Azért Írtam hogy ne lehessen menni garázsba. 2.GMC azért mert akkor lenne nagyobb használata,meg nem csak raktárnak használnák az emberek.

Nem az ötlet leszólása miatt írom de van egy két meglátásom a miért ne mellett.

Ha nem befolyásolja a ház tulajdonosának az értékeit a rablás akkor nincs értelme igazából a biztonsági rendszernek sem, mert felesleges így megvédeni a házat.
A másik pedig a lootok, amit fentebb felsoroltatok tételek azok mind - mind sajnos elég sűrű a szerveren és ezért nem feltétlen érdemes a játékosoknak kockáztatni egy ilyen rablást.
A harmadik meglátásom pedig az, hogy annak idején a boltok/benzinkút rablások is azért lettek korlátozva (tehát viszonylag kevés étterem/bolt lerakva), hogy a rendévdelemnek ne legyen minden 5. percben bejelentés rablásról mert az egy idő után kiégeti őket a rengeteg üldözés és folyamatos dara.

Az ötletet ha kicsit átgondolnád és átfogalmaznád, hogy mindkét félnek megérje akkor még lehet értelme a dolgoknak.

Nem az ötlet leszólása miatt írom de van egy két meglátásom a miért ne mellett.

Ha nem befolyásolja a ház tulajdonosának az értékeit a rablás akkor nincs értelme igazából a biztonsági rendszernek sem, mert felesleges így megvédeni a házat.
A másik pedig a lootok, amit fentebb felsoroltatok tételek azok mind - mind sajnos elég sűrű a szerveren és ezért nem feltétlen érdemes a játékosoknak kockáztatni egy ilyen rablást.
A harmadik meglátásom pedig az, hogy annak idején a boltok/benzinkút rablások is azért lettek korlátozva (tehát viszonylag kevés étterem/bolt lerakva), hogy a rendévdelemnek ne legyen minden 5. percben bejelentés rablásról mert az egy idő után kiégeti őket a rengeteg üldözés és folyamatos dara.

Az ötletet ha kicsit átgondolnád és átfogalmaznád, hogy mindkét félnek megérje akkor még lehet értelme a dolgoknak.
Értem amit Írsz. Ezt én inkább ötletnek szántam. Tudtommal hasonló nincsen egyik magyar MTA szerveren is, és sok új játékost vonzana én szerintem. Nem vagyok fejlesztő,nyÍlván nem 100% ban lenne ez, de akikkel beszéltem mindenkinek tetszik az öltet, szÍvesen látnák a szerveren.