- Június 24, 2026
- 6
- 0
- Karakter
- Aiden Henry
Sziasztok!Szerintem elférnének a szerveren a farmok,mint állat farm,mint növény farm.Szerintem jó kis munkalehetőség lehetne.Utánfutót is lehetne behozni vele csak úgy mint az autószállitót,ezt is lehetne bérelni,de venni is.Az állatokat kellene ganézni,etetni,itatni.A növényeket meg öntözni esetleg gyom ellen permetezni(Ha nem permetezed le gyomos lesz,kevesebbet érne a termés a végén).Valamint a növényfarmba lehetne öntöző rendszer is,amit ha megveszel betudod állitani,hogy milyen időközönként öntözzön és akkor nem lenne gondod vele.Az állatoknál pedig önitató,pl:Feltöltöd vizzel amit beadagolna 2-3 napra.Farm bővitése is elég jó lenne,ha esetleg több állatot tartanál,vagy több növényt szeretnél termelni akkor legyen rá lehetőség.Bekerülne egy piac is valahová ahol el lehetne adni a dolgokat.
Szerintem jó kis dolog lenne a farm a szerón,mivel még ez is szinesitenné a szerót és plussz egy munkalehetőség.
Szerintem jó kis dolog lenne a farm a szerón,mivel még ez is szinesitenné a szerót és plussz egy munkalehetőség.