Szerencsejáték - tippmix

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Márcsello

Zöldfülű
Április 17, 2025
57
40
Nauru
Karakter
Megan Reynolds 🇺🇲
westlogomanager.png

InGame neved:
Daniel Giotto

Ötleted:
Sziasztok! Egy olyan ötletem lenne, hogy akár csak a football világbajnokságra, akár hosszabb távon, de a kaszinókban, lehetne venni egy jegyet, meglehetne tenni a tippjeinket, és másnap megkapnák az oddsok által nyújtott összeget.

Megjegyzés:
Góllövő, nyertes csapat, gólpaszt adó játékos-t lehetne eltippelni.
(nem tudom hogy volt-e már felhozva esetleg hasonló ötlet, szóval ha igen, elnézést.)

• Kedvelés
Reactions: smith
Támogatom! Van néhány football rajongó biztos, akár más sportág szerető is. Egy jól kidolgozott rendszer, nagyon fain lenne. Egy olyasmi platform is jó lenne, mint valóságban a Tippmixpro, InGame telefonról lehetne szintén kezelni. Gólok, szögletek, mindkettő csapat szerez gólt és társai lehetőség, több liga például: Premier League, LaLiga, Seria A, Bundesliga, Liga Portugal és ahogy fent említve Világ bajnokság és társai.

• Imádom
Reactions: Márcsello
Helló.

Nem tudom mit engednek a technikai limitek de egyébként támogatom. Ha mást nem is akkor csak a győztes csapatot elég lenne megtippelni és arra felhúzni a rendszert, esetleg maximum még az össz gólszám ami nem túl nagy para beleírni.

Bár ugye kérdéses az irl háttere a dolgoknak, mennyire számítana ez szerencsejátéknak így, hogy csak játékbeli pénzzel tolod mert ugye a Szerencsejáték ZRT-nek monopóliuma van minden ilyesmi felett a hazánkban, de ha ez nem akadály akkor abszolút jöhetne.

• Kedvelés
Reactions: Márcsello
Támogatom! Van néhány football rajongó biztos, akár más sportág szerető is. Egy jól kidolgozott rendszer, nagyon fain lenne. Egy olyasmi platform is jó lenne, mint valóságban a Tippmixpro, InGame telefonról lehetne szintén kezelni. Gólok, szögletek, mindkettő csapat szerez gólt és társai lehetőség, több liga például: Premier League, LaLiga, Seria A, Bundesliga, Liga Portugal és ahogy fent említve Világ bajnokság és társai.
Igen-igen, köszi a támogatásod!

• Imádom
Reactions: junior
Nem tudom mit engednek a technikai limitek de egyébként támogatom. Ha mást nem is akkor csak a győztes csapatot elég lenne megtippelni és arra felhúzni a rendszert, esetleg maximum még az össz gólszám ami nem túl nagy para beleírni.
Az elején, megnézni mennyien használják, elég lenne szerintem is, később bővülhetne ha valaki nagyon megunná.

• Imádom
Reactions: junior
Gondolkoztunk a dolgon, de sajnos ez egy elég összetett dolog lenne, nem vetjük el az ötletet a későbbiekben de jelenleg parkoló pályára tesszük.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.