ATM rablás bandák számára

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mettyuu

Barangoló
Június 3, 2025
32
115
Karakter
Mookie Curry
westlogomanager.png

InGame neved:
Mookie Curry

Ötleted:
ATM rablás bandák számára.

Megjegyzés:
Régen is bent volt, gond nélkül ment. A szerver elgazdagodása miatt sajnos bolt rablásnál befolyt összegből nehezen tudja magát fent tartani egy tíz plussz taggal rendelkező banda.

A szerver elgazdagodása miatt sajnos bolt rablásnál befolyt összegből nehezen tudja magát fent tartani...

Ez lehet, de szerintem ezt inkább onnan kéne megközelíteni, hogy a bandák számára is legyen külön olyan rendszer ami ezt megoldja.
Vagy pedig elkezdeni valahogy kijuttatni a pénzt a szerverről és lehetőleg igen komoly mértékben, esetleg mindkettő.

De szerintem ezt egyébként a fentiek is tutira látják, sőt szerintem jobban is mint mi és ha tippelnem kellene, szerintem már agyalnak a megoldáson mindkét problémakör esetében.

Nem lenne idegen egy bandahoz, en tamogatom, tobb lenne az akcio, nem hatar afkolnek 24/7

• Kedvelés
Reactions: mettyuu
A bandák részére az ATM rablás azért lett elvéve mivel nem annyira reális, hogy egy banda atm-t robbant ezért is a bolt/étterem ami inkább közelebb áll egy banda életéhez. De további lehetőségeken gondolkozunk, hogy mivel egészíthetnénk ki a bandáknak a pénzszerzési forrásait.
Ugyan itt várunk leírásokat/ötleteket amiket szívesen látnátok de olyat ami banda specifikus.

• Kedvelés
Reactions: Joshua
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.