Sziasztok.
Mivel nem érkezett semmilyen jellegű kiegészítő bizonyíték így megérkeztem a bírálatommal.
Ez nem más, mint hogy Naim_Berker 90 perc Admin jailt fog ülni NonRP indokkal, amit a lentiekben indokolok meg.
A videóban az látható, hogy Naim semmilyen számára vagy frakció társaira való fenyegetést nem kapott, az Ő és társai élete nem voltak veszélyben és ennek ellenére a város egyik, ha nem a legforgalmasabb pontján elővette a fegyverét és fényes nappal nekiállt lövöldözni az utcán. Ezt követően még csak meg sem próbál elhajtani, holott az egész dolog több szemtanú előtt történt mint az a videón látható, gyakorlatilag mintha semmi sem történt volna, a rendőrségtől pár utcára.
Az ütközés ténye mint olyan itt nem releváns semmilyen szempontból, akár szabálytalanul közlekedett valaki akár nem, ez a rendőrség hatásköre lett volna, szóval totálisan felesleges volt idehozni. Ámbár illegális frakció tagja vagy, ez továbbra sem jogosít fel arra téged, hogy fényes nappal a nyílt utcán lövöldözz több szemtanú előtt, a város egyik legforgalmasabb pontján csak azért mert baleseteztél valakivel.
A panaszkönyv jogos, viszont arra kérem a moderátorokat, hogy várjanak a helyezéssel amíg ez kiosztásra kerül mivel én magam még nem vagyok otthon.
Edit.: A büntetés kiosztva, a panaszkönyv zárható/helyezhető.