Pierre Diavola - Naim Berker [Buntold]

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norbitod

Barangoló
Támogató
Augusztus 30, 2025
23
2
Marosvasarhely
Karakter
Pierre Diavola
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Pierre Diavola

Panaszra tett személy InGame neve:
Naim Berker

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Szabálytalanul közlekedtek, összeütköztünk, majd körülbelül 20 perccel később odajött hozzám Del Perro környékén és kilőtte a kerekeimet.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
Köszönöm előre is!

Moderátor által szerkesztve:
Szia, javítottam a mintát máskor erre figyelj oda hogy jövőbe helyesen legyen használva.

Nem tudom, hogy neked az honnan jött amikor kegyed jött telibe nekünk szembe és annyira nem vagy hajlandó vagy hajlani az rp-s fellépés felé, hogy félrállsz. Annyival megoldottad, mintha mi sem történne nyomod tovább. Ha pk-t írsz legalább annyi lenne benned, hogy az elejétől elmondod mi történt és csatolsz hozzá felvételt, hogy “szabálytalanul mentünk é hogy mi mentünk neked”. Köszi

• Haha
Reactions: patrik.
Tilos a dupla HSZ, figyut osztottam #Lusi
Jaj és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ezek után neked áll feljebb és vitába keveredtünk.

• Haha
Sziasztok.

...elmondod mi történt és csatolsz hozzá felvételt...
Kérlek, ha van ilyened légy kedves csatolni ide válasz formájában.

Ha bármi más van ezen kívül akár, amit prezentálna bármelyik fél akkor délután kettőig várom aztán érkezem a bírálattal.

• Menő
Reactions: danii
Nincs videóm ahogy telibevert mert nem mentettem vissza időbe. Csak nem tudom miért azt mondja, hogy "Szabálytalanul közlekedtek, összeütköztünk" amikor ő jött nekem. Szerintem ezen nincs mit veszekedni. De szívesen várom azt a részt is ahol neked mentem.

Várom a döntésed @Buntold . Szép napot!

• Haha
Sziasztok.

Mivel nem érkezett semmilyen jellegű kiegészítő bizonyíték így megérkeztem a bírálatommal.
Ez nem más, mint hogy Naim_Berker 90 perc Admin jailt fog ülni NonRP indokkal, amit a lentiekben indokolok meg.

A videóban az látható, hogy Naim semmilyen számára vagy frakció társaira való fenyegetést nem kapott, az Ő és társai élete nem voltak veszélyben és ennek ellenére a város egyik, ha nem a legforgalmasabb pontján elővette a fegyverét és fényes nappal nekiállt lövöldözni az utcán. Ezt követően még csak meg sem próbál elhajtani, holott az egész dolog több szemtanú előtt történt mint az a videón látható, gyakorlatilag mintha semmi sem történt volna, a rendőrségtől pár utcára.

Az ütközés ténye mint olyan itt nem releváns semmilyen szempontból, akár szabálytalanul közlekedett valaki akár nem, ez a rendőrség hatásköre lett volna, szóval totálisan felesleges volt idehozni. Ámbár illegális frakció tagja vagy, ez továbbra sem jogosít fel arra téged, hogy fényes nappal a nyílt utcán lövöldözz több szemtanú előtt, a város egyik legforgalmasabb pontján csak azért mert baleseteztél valakivel.

A panaszkönyv jogos, viszont arra kérem a moderátorokat, hogy várjanak a helyezéssel amíg ez kiosztásra kerül mivel én magam még nem vagyok otthon.

Edit.: A büntetés kiosztva, a panaszkönyv zárható/helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
A jail kiosztásra került a szerveren Muurayi által.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.