pepsi jelentkezési lap.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pepsi

Újonc
Május 2, 2026
5
0
Karakter
Edward D Jaroslaw
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Enrikónak hívnak, InGame nevem Edward D Jaroslaw. 14 éves vagyok, de hamarosan betöltöm a 15-t

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Enrikónak hívnak, most fogok elballagni az általános iskolából, jövőre gimnáziumba megyek. Imádok gépeket javítgatni és új játékokkal játszani. Körülbelül 4 éve kezdtem el roleplayezni, ezért sok tapasztalatom van benne. Szabadidőmben szeretek a természetben sétálni vagy biciklizni, illetve természetesen sokat játszani is.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
0 alkalommal.
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
2527 (változni fog még)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
szeretek segíteni amin csak tudok. könnyen barátkozom, és könnyen is beilleszkedek a csapatokba. türelmesen hozzá állók bármilyen kérdésekhez, kérésekhez.

Mi az Adminsegéd feladata?
Az Adminsegéd feladata, hogy segítsen a játékosok kisebb kérdéseinek megválaszolásában, valamint levegye a terhet az adminok válláról. Egyedül is meg kell tudnia oldani kisebb problémákat, illetve ha szabályszegőt lát, akkor azonnal jeleznie kell az adminok felé.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?Türelmes vagyok és könnyen bele tudom élni magam mások helyzetébe. Szívesen válaszolok minden kérdésre, még akkor is, ha egyszerű vagy gyakran ismételt kérdésről van szó. Komolyan venném az Adminsegéd pozíciót és nagyon aktív tudnék lenni.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív:
- türelmes
- segítőkész
- gyorsan tanulok

Negatív:
- néha túl sokat beszélek
- rosszabb napokon feledékeny vagyok
- előfordul, hogy nincs kedvem valamihez, de igyekszem ezen mindig javítani

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Ha lesz rá lehetőség, akkor igen. Szeretném erősíteni a csapatot, és úgy érzem, könnyen be tudnék illeszkedni. Igyekeznék betartatni a szabályokat, valamint arra ösztönözni az embereket, hogy tiszteljék egymást és a közösséget.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Naponta körülbelül 3-4 órát tudnék fent lenni a szerveren, ebből 2-3 órát Adminsegéd feladatokra fordítanék.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza:
Szerintem azért fontos, mert itt lehet elintézni az alap dolgokat, például az iratokat, munkafelvételt vagy ingatlanok bejelentését.

Autókereskedés:
Itt lehet járművet vásárolni, ami megkönnyíti a közlekedést és a város felfedezését.

Telefonbolt:
Fontos, hogy legyen telefonunk, mert sokkal könnyebbé teszi a kommunikációt és a különböző ügyintézéseket a szerveren.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ez a szerver egy text roleplay szerver, ami azt jelenti, hogy itt írásban történik a kommunikáció, voice chat nincs. A szerveren fontos parancs a /me, amit olyan cselekvések leírására használunk, amelyekhez nincs animáció vagy nem láthatóak egyértelműen. A /do parancsot történések leírására használjuk, például sérülések vagy egyéb események esetén. Az /ame parancs pedig a karakterünk külső leírására szolgál.
A szerver egy valósághű városban játszódik, ahol szinte bármit csinálhatsz a szabályokon belül. Lehetsz akár illegális karakter vagy rendőr is. Érdemes idővel kialakítani egy saját karaktertörténetet és személyiséget. Ha már kiismered a szervert és van elegendő játszott perced, akkor csatlakozhatsz frakciókhoz is. A frakciók lehetnek legális, illegális vagy non-script szervezetek.

Moderátor által szerkesztve:
Szia!
Javítottam a lapodat, ugyanis ezúttal sem volt megfelelő a formázása!
Későbbiekben erre figyelj oda!

Sok sikert!

image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.