Louisa Drumb panasztétel

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dogab93

Újonc
Február 24, 2026
10
2
Karakter
Louisa Drumb
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Louisa Drumb

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alexei

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Ozan aki engem rabolni akart és amiatt én szankciót kaptam ,logjából kiderül nem volt előrp a rabláshoz. Szerver szabályzat:
Minden rabláshoz kötelező az elő RP.
Amennyiben te szeretnél rabolni detektorozó játékost, köteles vagy előRP-t készíteni az akcióról.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/m52s

Megjegyzés:
Alexei átsiklott az előrp hiányán ,ehelyett engem vádolt meg log hamisítással és pg-vel amiért én kaptam bant.Amit szintén nem sikerült semmivel sem bizonyítani.(Mert nem követtem el)

Szia.

Mint a bannt osztó adminisztrátor szólnék a dologhoz, mert nagyon szúrja a szemem a tény, hogy nem a saját logod küldted be ide most, hanem Ozan-ét. Erre a részre Alexei fog tudni reflektálni, nem voltam az ügy részese, de ahogy én látom Ozan egyedül rabolt, ahol nem kell előrp-t írni.

Viszont, a Te logod itt van : https://armin.kim/seepaste/848Y
Felhívnám a figyelmed a közel két perc kiesésre a logodban.

Azért az egy dolog, hogy ezt megcsináltad, de hogy utána még megtalálod a bátorságot, hogy ne a saját logodat küldd be ide az valami egészen elképesztő.

Remélem a bíráló admin ennek fényében fog eljárni.

• Kedvelés
Reactions: flaash
Én tudom,hogy nem követtem el semmit.Én nem egy tizenéves kisgyerek vagyok ,hogy ne merném elvállalni ha vaj lenne a fülem mögött.A fenyegető stílust pedig kikérem magamnak és a minősítést is. Adminként pedig szerintem jóhiszemeűen kéne eljárni és mindent figyelembe venni és nem egyből retorziót kilátásba helyezni ,ezzel is nyomást gyakorolva a játékosra. Egyébként nyilván 4 darab szaros antik miatt fogok logot hamisítani .

• Wow
Reactions: Buntold
Szép napot!

Szeretném kifejteni mi alapján formáltam és jutottam erre a döntésre, aminek a végén Buntold is segített elemezni. Sokat gondolkodtam rajta, viszont maga a Loghamisítás ténye változtatott ezen. Említem ezzel kapcsolatban is az érveimet.
1. Ha egyedül mész rabolni, nem kötelező az elő Rp.
2. Ha fegyvert fognak rád, és felszólítanak hogy állj meg, nem futsz el.

Loghamisítás vádja mellett döntött érveim:
- Leteszteltük egy másik játékossal, hogy mi az a hatótáv ameddig látszik az IC chat jelzés. A te logodban van pár hiányzó részlet. A te logodban nem látszik a fegyverelővétel sem és a felszólítás sem, amit már Ozan megcsinált. Ha fel is merül a pár másodperces késés, nem tudsz olyan messzire elfutni hogy a Chatbox ne jelezze ki. Mivel ezek elég erős gyanúk kénytelen voltam ez mellett dönteni.
- Ha esetlegesen mégsem követted el, miért Ozan logját küldted be, miért nem a sajátodat? Egyszerűbb lett volna Unbann kérelemben tisztázni, hogy jogtalannak tartod, és megpróbálod ész érvekkel alátámasztani.

Bíráló Adminunk részére mellékelem a két logot:
Ozan: https://armin.kim/seepaste/m52s
Louisa:https://armin.kim/seepaste/848Y
- A történések kezdete: 2026-04-19 14:17:13 majd következik egy két perces szünet.

• Imádom
Szép napot!

Szeretném kifejteni mi alapján formáltam és jutottam erre a döntésre, aminek a végén Buntold is segített elemezni. Sokat gondolkodtam rajta, viszont maga a Loghamisítás ténye változtatott ezen. Említem ezzel kapcsolatban is az érveimet.
1. Ha egyedül mész rabolni, nem kötelező az elő Rp.
2. Ha fegyvert fognak rád, és felszólítanak hogy állj meg, nem futsz el.

Loghamisítás vádja mellett döntött érveim:
- Leteszteltük egy másik játékossal, hogy mi az a hatótáv ameddig látszik az IC chat jelzés. A te logodban van pár hiányzó részlet. A te logodban nem látszik a fegyverelővétel sem és a felszólítás sem, amit már Ozan megcsinált. Ha fel is merül a pár másodperces késés, nem tudsz olyan messzire elfutni hogy a Chatbox ne jelezze ki. Mivel ezek elég erős gyanúk kénytelen voltam ez mellett dönteni.
- Ha esetlegesen mégsem követted el, miért Ozan logját küldted be, miért nem a sajátodat? Egyszerűbb lett volna Unbann kérelemben tisztázni, hogy jogtalannak tartod, és megpróbálod ész érvekkel alátámasztani.

Bíráló Adminunk részére mellékelem a két logot:
Ozan: https://armin.kim/seepaste/m52s
Louisa:https://armin.kim/seepaste/848Y
- A történések kezdete: 2026-04-19 14:17:13 majd következik egy két perces szünet.
Kedves Alexei!
Én nem rosszindulatból írtam ezt a pk-t ,hogy neked vagy Ozan-nak ártani próbáljak.
Azt ,hogy miért van idő kiesés a logomban arról fogalmam sincs.Én mta-n játszani szoktam és nem a log-ban túrkálni.Soha egyetlen szerveren nem találkoztam ilyennel az elmúlt 10 évben amióta mta-zok.És soha nem is raktak ki sehonnan csalásért vagy hamisításért.Én elhiszem ,hogy egyértelműnek tűnik számodra a dolog és lehet másnak is. Én pusztán azért írtam ezt a pk-t mert a becsületem sérti,hogy én csaló vagyok.Tisztelettel Lousa Drumb

• Kedvelés
Reactions: flaash
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni.

Átolvasva a két logot egyből szemet szúrt, hogy Ozan logjában az öv kicsatolás után 1mp-el fegyvert vett elő:
[2026-04-19 14:17:10] [Output] : *** Ozan Bora kicsatolja a biztonsági övét.
[2026-04-19 14:17:11] [Output] : *** Ozan Bora elővesz egy fegyvert. (HK416) ,

(Az időpontok közötti 3mp eltérés minden sorra igaz, nem ez a problémás az esetben.)

ameddig a te logodban az öv után következik két perc kiesés, majd az adminügy kezdete:
[2026-04-19 14:17:13] [Output] : *** Ozan Bora kicsatolja a biztonsági övét.
[2026-04-19 14:19:00] [Output] : [WestMTA]: Alexei magához teleportált téged.

Nincs olyan, hogy valami megjelenik a chateden, de a logodban nem látszik. A fegyverelővételnek is látszódnia kellene a logodban, ahogy az öv kicsatolás is látszik, hisz mint feljebb írtam, 1mp telt el a kettő között.

A fentiek értelmében a panaszkönyv jogtalan. Várd le a kitiltásod.
Zárom, helyezhető!

• Imádom
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.