Időjárás változáshoz ötlet.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kuci

Klaviatúra gyilkos
Május 17, 2025
303
146
Karakter
Muhammad Al Moustafa
westlogomanager.png

InGame neved:
Muhammad Al Moustafa

Ötleted:
A különböző időjárás hatással lehetne a karakterünkre,ha nincsen az adott időhöz képest felöltözve. Ha pl. esik,elázunk,ezért van esélyünk lebetegedésre,ami a HP-ból venne le valamennyit,vagy valami hasonló. Ahhoz hogy ezt megelőzzük vehetnénk esőkabátot, mint kiegészítő , vagy esernyőt item formájában. Ha esőzés közben valamelyiket használjuk,semmi nem történne,minden menne tovább mint azelőtt. Ha tűző nap van,akkor gyorsabban szomjazna a karakter,esetleg izzadhatna. Többi időjárási jelenséget még nem láttam.

Megjegyzés:
---

Látom hogy megváltozott az időjárás F9 es panelba lecserélem a ruhát ezt megcsinálom minden időjárás változásnál és kész. Szerintem nem érné meg ebbe időt fektetni. Vannak hibák és más jobb ötletek is.

• Kedvelés
Reactions: Calixto
A topicoknál elvárt a normális stílus. Figyelmeztetésedet megkaptad! @Ezechiele
Ígyis fáj az agyam ettől a "felesleges" scriptől, lehetett volna jobb dolgokra fordítani az időt - energiát mit ez a lagoltató eső. Nem elég hogy még kint sincs tavasz, még a játékban is ezt a szutykos időt kell nézni :D

Ígyis fáj az agyam ettől a "felesleges" scriptől, lehetett volna jobb dolgokra fordítani az időt - energiát mit ez a lagoltató eső. Nem elég hogy még kint sincs tavasz, még a játékban is ezt a szutykos időt kell nézni :D
Köszönjük ezt a rettentően pozitív visszajelzésed.
Hála isten nem csak ez készül, sikerült jót mondanod! :)

Ez csak egy apróság, amúgy az úgynevezett Quality of Life dolgokat fejleszti. Ettől független minimum 4 különböző script, az összes kocsira új handling, és egy tucat új modell készül éppen, de semmi baj! :D
Egyébként meg, finomítások várhatóak rá folyamatosan.

• Imádom
Reactions: Calixto
Köszönjük ezt a rettentően pozitív visszajelzésed.
Hála isten nem csak ez készül, sikerült jót mondanod! :)

Ez csak egy apróság, amúgy az úgynevezett Quality of Life dolgokat fejleszti. Ettől független minimum 4 különböző script, az összes kocsira új handling, és egy tucat új modell készül éppen, de semmi baj! :D
Egyébként meg, finomítások várhatóak rá folyamatosan.
Ez a betű! Hajrá hajrá🤩 Én tudom hogy (számomra) jó dolgok is készülnek amit alig várok! Nem szántam negatívnak csak egy szimpla vélemény😁 Várom a tobábbiakat🫶🏼

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.