Utolsó aktivitás

• Debo
    Debo válaszolt a következő témára: James Jhonson ház igénylés.
    Tisztelt Igénylő! Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Clevon Carter igénylése.
    Tisztelt Igénylő! Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a...
  • Sentinel
    Sentinel reagált Körte posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Wow Wow.
    Ez biztos nem fog bekerülni. Illetve, maradjunk az eredeti topik témánál, illetve a kérdésem témájánál.
  • zotya
    zotya válaszolt a következő témára: Audi SQ7 '22.
    Nekem mindegy melyik kerül be, csak támogatni tudom!
  • kapyez
    kapyez reagált Bishop posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ezt viszont teljes mértékben támogatom én is, ha meg tudjátok oldani.
  • kapyez
    kapyez reagált dvnzillv posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Én tudom támogatni a széria Q7-et is. Ha azonban az SQ7/RSQ7 kivitelezhető, támogatnám, ha variánssal kerülne be (lsd. pl. Audi A8)...
  • kapyez
    kapyez reagált Körte posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nyílvanvalóan nem a régire gondoltam. Annyit írtam, hogy SZÉRIA Q7 legyen a 2020 utániból, ha az SQ7-et nem tudjuk kivitelezni. 😅
  • kapyez
    kapyez reagált avajda posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sajnos itt most az előttem hozzászólók táborát kell erősítenem. Nekem sem tetszene a már mindenhol megjárt sima Q7. Plusz az SQ7 azért...
  • kapyez
    kapyez reagált Buntold posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Az ősrégire gondolsz, ami már mindenhol (is) volt? Ha igen, akkor azt inkább én elengedném. Csak mert a téma lényege az lett volna hogy...
  • M
    Magpie reagált JanosiG posztjára ebben a témában: Suzuki Hayabusa eladó a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Írj rám privátba és megbeszéljük a részleteket.
  • JanosiG
    JanosiG válaszolt a következő témára: Suzuki Hayabusa eladó.
    Írj rám privátba és megbeszéljük a részleteket.
  • kapyez
    kapyez reagált Rypapa posztjára ebben a témában: Targoncás meló a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Ryan Everett◄ Ötleted: ► Targoncás meló a szerverre. ◄ Megjegyzés: ► Feladat egyszerű. Targoncával (Forklift) Las...
  • kapyez
    kapyez válaszolt a következő témára: Targoncás meló.
    Erről van szó, ez ez egy zseni ötlet! Támogatom!
  • drakeee
    drakeee reagált zotya posztjára ebben a témában: Nissan Silvia S14 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem én PJztem. Tizenkettő millió dollárt viszont kifizetek érte.
  • Bufika
    Bufika reagált Nyakashhh posztjára ebben a témában: Nissan Silvia S14 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    13-ra emelem!