Utolsó aktivitás

• Rypapa
    Rypapa új témát (Targoncás meló) hozott létre itt: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    InGame neved: ► Ryan Everett◄ Ötleted: ► Targoncás meló a szerverre. ◄ Megjegyzés: ► Feladat egyszerű. Targoncával (Forklift) Las...
  • iRhys
    iRhys reagált blunt. posztjára ebben a témában: [Eladó] Harley Davidson FLHXS a következővel: Fire Fire.
    Jármű Eladás Jármű neve: < Harley Davidson FLHXS > Jármű ára: < $ 1,500,000 > Telefonszám: < 1-127-766 > Autó tuningleírása: < Full...
  • blunt.
    blunt. új témát ([Eladó] Harley Davidson FLHXS) hozott létre itt: Lezárt hirdetések.
    Jármű Eladás Jármű neve: < Harley Davidson FLHXS > Jármű ára: < $ 1,500,000 > Telefonszám: < 1-127-766 > Autó tuningleírása: < Full...
  • D
    dvnzillv válaszolt a következő témára: Elfogadva Audi SQ7 '22.
    Én tudom támogatni a széria Q7-et is. Ha azonban az SQ7/RSQ7 kivitelezhető, támogatnám, ha variánssal kerülne be (lsd. pl. Audi A8)...
  • Buntold
    Buntold reagált Körte posztjára ebben a témában: Elfogadva Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nyílvanvalóan nem a régire gondoltam. Annyit írtam, hogy SZÉRIA Q7 legyen a 2020 utániból, ha az SQ7-et nem tudjuk kivitelezni. 😅
  • Boni
    Boni reagált Körte posztjára ebben a témában: Elfogadva Volvo XC90 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Okés, megcsináljuk!
  • Boni
    Boni reagált Körte posztjára ebben a témában: Elfogadva Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Elkezdjük a kivitelezést, még idén várható. Ha teljesen véletlen, máshogy alakulnak a dolgok; Széria, Audi Q7-el kielégedtek-e?
  • Kicsikovax
    Kicsikovax reagált avajda posztjára ebben a témában: Elfogadva Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sajnos itt most az előttem hozzászólók táborát kell erősítenem. Nekem sem tetszene a már mindenhol megjárt sima Q7. Plusz az SQ7 azért...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax reagált Körte posztjára ebben a témában: Elfogadva Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nyílvanvalóan nem a régire gondoltam. Annyit írtam, hogy SZÉRIA Q7 legyen a 2020 utániból, ha az SQ7-et nem tudjuk kivitelezni. 😅
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elfogadva Audi SQ7 '22.
  • Buntold
    Buntold reagált avajda posztjára ebben a témában: Elfogadva Audi SQ7 '22 a következővel: Imádom Imádom.
    Sajnos itt most az előttem hozzászólók táborát kell erősítenem. Nekem sem tetszene a már mindenhol megjárt sima Q7. Plusz az SQ7 azért...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Széf áthelyezés.
    Szia! Nem láttalak a napokban, most pedig én nem leszek 3 napig. Ha látsz fent FA-t vagy SA-t, akkor nyiss egy FA/SA reportot...
  • avajda
    avajda válaszolt a következő témára: Elfogadva Audi SQ7 '22.
  • Buntold
    Buntold reagált Kicsikovax posztjára ebben a témában: Elfogadva Audi SQ7 '22 a következővel: Fire Fire.
    Csatlakozok a Buntold által írt szavakhoz. Hogyha a régi Q7 akkor azt én is elengedném mivel kb mindenhol is megtalàlható. Ha ezt a Q7et...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax válaszolt a következő témára: Elfogadva Audi SQ7 '22.
    Csatlakozok a Buntold által írt szavakhoz. Hogyha a régi Q7 akkor azt én is elengedném mivel kb mindenhol is megtalàlható. Ha ezt a Q7et...