Utolsó aktivitás

• Destroyed
    Destroyed válaszolt a következő témára: Telefonos ötlet csomag.
    Mindenképpen támogatom.
  • Ryder.
    Ryder. reagált Destroyed posztjára ebben a témában: Pár ötlet a szerver tekintetében. a következővel: Imádom Imádom.
    AZ RP-K FOLYAMATOS MEGSZAKÍTÁSA ADMINÜGYEK KEZELÉSE, JÁTÉKÉLMÉNY ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ INGAME NÉV Daniel Fierro ►...
  • Körte
    Körte reagált Boni posztjára ebben a témában: Elutasítva Toyota GR86 lecserélése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    MK5 Supra és a GR86 között én nem látom azt az óriási különbséget, ami miatt le kéne cserélni. A GR86 egy egyedi és csodás kocsi, ami...
  • Hashhtagbeno✝️
    Hashhtagbeno✝️ reagált Bishop posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok! Köszönök minden kommentet. Az ötleteket amit adtatok, mindet beírom a topikba, aztán reménykedünk és bízunk egy telefonos...
  • M
    Misi reagált Se1z posztjára ebben a témában: Manuláis váltó a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szerintem az MTA-nak az egyszerűség a varázsa. Nem Támogatom az ötletet , maximum akkor ha lehetne automata , és manuális között váltani.
  • Boni
    Boni válaszolt a következő témára: Elutasítva Toyota GR86 lecserélése.
    MK5 Supra és a GR86 között én nem látom azt az óriási különbséget, ami miatt le kéne cserélni. A GR86 egy egyedi és csodás kocsi, ami...
  • Destroyed
    AZ RP-K FOLYAMATOS MEGSZAKÍTÁSA ADMINÜGYEK KEZELÉSE, JÁTÉKÉLMÉNY ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ INGAME NÉV Daniel Fierro ►...
  • Se1z
    Se1z reagált Nemes posztjára ebben a témában: Manuláis váltó a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Semmit sem utálok jobban , mint játékban váltani viszont , egyetértek @Lrxx -el , ez vagány lehetne de csak ha mindenki magának...
  • fejko
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. A továbbiakban vegye fel az illetékessel a...
  • Nemes
    Nemes válaszolt a következő témára: Manuláis váltó.
    Semmit sem utálok jobban , mint játékban váltani viszont , egyetértek @Lrxx -el , ez vagány lehetne de csak ha mindenki magának...
  • Nemes
    Nemes reagált Lrxx posztjára ebben a témában: Manuláis váltó a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Maga a felvetés nem rossz. Biztos lenne akinek kényelmes lenne és sokat hozzá tenne illetve ez a szerelőknek is plusz lenne hiszen aki...
  • fejko
    fejko válaszolt a következő témára: [LSFD] Frank Wiliams jelentkezés.
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. Jelentkezés kiértékelése megtörtént és...
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Szólánc.
    Zsarnok
  • Bear230
    Bear230 válaszolt a következő témára: Szólánc.
    Garázs
  • C
    Csuli2002 reagált GeboXX posztjára ebben a témában: Ndrangheta Frakciópályázat a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok! Szerény véleményem szerint a pályázat több sebből is vérzik. Az alapkoncepció szerintem eleve hibás, az 'NDRANGHETA mint...