Utolsó aktivitás

• Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Szólánc.
    Őrség
  • Se1z
    Se1z reagált Szilva posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kordináta küldés is jó lenne. Illetve egy felhasználó barátibb megoldás az appokra és magára az egész telefonra. Van még itt egy kettő...
  • Se1z
    Se1z reagált gyengedani59 posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Esetleg a hirdetesek miatt a kamera forgatasa? Fekvo helyzetben sokkal igenyesebb kepeket lehetne csinalni az eladando dolgokrol...
  • Szilva
    Szilva válaszolt a következő témára: Telefonos ötlet csomag.
    Kordináta küldés is jó lenne. Illetve egy felhasználó barátibb megoldás az appokra és magára az egész telefonra. Van még itt egy kettő...
  • Szilva
    Szilva reagált Lrxx posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    +1 Jó dolog ha az ember be tudja állítani pl a kontaktjainak a képet vagy csak egy fasza háttér, autóról vagy valami extra.
  • Szilva
    Szilva reagált Savale posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szerintem érdemes lenne kiegészíteni azzal, hogy fénykép készítésekor lehessen kamerát fektetni is.
  • gyengedani59
    gyengedani59 válaszolt a következő témára: Telefonos ötlet csomag.
    Esetleg a hirdetesek miatt a kamera forgatasa? Fekvo helyzetben sokkal igenyesebb kepeket lehetne csinalni az eladando dolgokrol...
  • Márcsello
    Márcsello válaszolt a következő témára: Szólánc.
    Tüdő
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Telefonos ötlet csomag.
    Tetszik az ötlet Támogatom! Láttam pár szervert ahol ez megvan valósítva , viszont rengeteg helyen lehet beállítani egyedi-t is (Nem...
  • Se1z
    Se1z reagált Bishop posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Raimi Isufi ◄ Ötleted: ► 📱 A telefonnal készített képeket lehessen a telefon háttérképének is beállítani. 📱 A...
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Manuláis váltó.
    Szerintem az MTA-nak az egyszerűség a varázsa. Nem Támogatom az ötletet , maximum akkor ha lehetne automata , és manuális között váltani.
  • Muurayi
    Muurayi reagált Martin123 posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Imádom Imádom.
    Ezt még előben is jó vezetni. Támogatom.
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Mercedes auto ötlet.
    Ez több sebből is vérzik eddig , de ha jobban kifejted hogy pontosan mit szeretnél azt megköszönnénk. Esetleg valami adott modellre...
  • L
    Loránd új témát (Mercedes auto ötlet) hozott létre itt: Lezárt ötletek.
    A szerveren élet kevés a Mercedes auto és nekem az lenne az ötletem több Mercedes auto kérjünk be a játékba
  • z.martiiiin
    z.martiiiin reagált Körte posztjára ebben a témában: Elfogadva 5gen-6gen Honda civic a következővel: Imádom Imádom.
    Hamarosan érkezni fog, még nem dőlt el szedán, ferdehátú vagy kupé, de érkezni fog.