Utolsó aktivitás

• spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Handling hiba.
    Ahogy látom eléggé eltérnek a vélemények. Ha szeretnétek új handlinget az e60-ra, akkor nyissatok egy új topicot.
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált spiro posztjára ebben a témában: Mercedes W213 handling a következővel: Imádom Imádom.
    Kapni fog egy teljesen új handlinget.
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált spiro posztjára ebben a témában: Ferrari F40 a következővel: Imádom Imádom.
    Azóta orvosolva lett.
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio handling.
    Okés, erre ránézek akkor. Melyiket szeretnétek jobban: inkább tapadjon, vagy jobban lehessen dobni kézivel?
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio handling.
    Amit én észrevettem az az, hogy a kanyarodása kicsit nehézkes / gyenge, ezen kéne valamit igazítani főleg közepes és nagy sebességen...
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Ferrari F40.
    Azóta orvosolva lett.
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Mercedes W213 handling.
    Kapni fog egy teljesen új handlinget.
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio handling.
    Ebből így elég nehéz kiindulni. Pontosan mi vele a probléma?
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Ferrari SF90 Stradale.
    Azért említettem meg, hogy mennyi a vége a valóságban, mivel amióta megnyílt a szerver, ahhoz tartjuk magunkat, hogy megközelítőleg...
  • Nyakashhh
    Nyakashhh reagált kakucs posztjára ebben a témában: Ndrangheta Frakciópályázat a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    • • • ────────────────────────────────── • • • ’ N D R A N G H E T A – FRAKCIÓPÁLYÁZAT – • • • ────────────────────────────────── • •...
  • Benjoo
    Benjoo reagált Muurayi posztjára ebben a témában: San Andreas Sheriff Department fejlesztési kérelme. a következővel: Fire Fire.
    Frakció neve: < San Andreas Sheriff Department > Mapolás (Max 250 object): < Mapolás > Skinek (Max 750 KB): < Skinek > Scriptek: <...
  • Márcsello
    Márcsello reagált kakucs posztjára ebben a témában: Ndrangheta Frakciópályázat a következővel: Imádom Imádom.
    • • • ────────────────────────────────── • • • ’ N D R A N G H E T A – FRAKCIÓPÁLYÁZAT – • • • ────────────────────────────────── • •...
  • K
    kakucs új témát (Ndrangheta Frakciópályázat) hozott létre itt: Frakció pályázatok.
  • Muurayi
    Muurayi reagált Rypapa posztjára ebben a témában: SASD topic moderátor kérelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Fórum topic Moderátor / Megjelenítendő rang igénylési kérelem < Fórum neved? > < @Rypapa > < Hova szeretnél topic moderátort ? |...
  • B4ZSY
    B4ZSY reagált JanosiG posztjára ebben a témában: Összkerék kibugolása a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Javítva lett, nem tapasztaltam a hibát az előző bugfix óta. Zárható.