Utolsó aktivitás

• Z
    zlyx0 új témát (Elfogadva Discord UNBAN) hozott létre itt: Lezárt kérelmek.
    Discord neved: ► zlyx_developer ◄ A kitiltás időpontja: ► Fogalmam sincs. ◄ A kitiltás időtartama: ► Fogalmam sincs. ◄ Discord...
  • J
    JordanBaker válaszolt a következő témára: Házbetörés.
    Értem amit Írsz. Ezt én inkább ötletnek szántam. Tudtommal hasonló nincsen egyik magyar MTA szerveren is, és sok új játékost vonzana én...
  • Voksa
    Voksa válaszolt a következő témára: Házbetörés.
    Nem az ötlet leszólása miatt írom de van egy két meglátásom a miért ne mellett. Ha nem befolyásolja a ház tulajdonosának az értékeit a...
  • Soldat
    Soldat reagált Slider posztjára ebben a témában: Frakció Leader lista a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Már javítva is, bocsi benéztem.
  • Slider
    Slider válaszolt a következő témára: Frakció Leader lista.
    Már javítva is, bocsi benéztem.
  • Soldat
    Soldat válaszolt a következő témára: Frakció Leader lista.
    Rossz helyre kerültem fel. :LOL:
  • Slider
    Slider válaszolt a következő témára: Frakció Leader lista.
    Okés be írva. Oks. Mindenki felkerült a listára. További jó időtöltést a szerveren.
  • S
    InGame neved: ► Rodney Glibbs ◄ A kitiltás időpontja: ► 2026. 07. 10. ◄ A kitiltás időtartama: ► Örök ◄ Admin neve, aki kitiltott: ►...
  • Lrxx
    Lrxx reagált Rypapa posztjára ebben a témában: The Goliath Race vol.1 [2026.08.29] (Műsorváltozás) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kedves Játékosok! Elérkeztünk a következő rendezvényünk bejelentéséhez, amely nem más lesz, mint az általatok nagyon kedvelt verseny...
  • drakeee
    drakeee válaszolt a következő témára: Tina Costa garázs igénylése.
    Kész.
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Martin123 posztjára ebben a témában: 1993 Mazda Rx7 FD3S a következővel: Fire Fire.
    InGame neved: < Alessia Romano > Általad javasolt autó márkája, típusa < Mazda RX7 FD3S > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Boni posztjára ebben a témában: Bocs tesó, van cigid? a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Jayce Morales ◄ Ötleted: ► Lehessen venni karton cigarettát és hozzá gyújtót (bár utóbbi nem lételem) és az jelenjen...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált m1nty posztjára ebben a témában: Cigi, Map Utvonal és fej feletti cselekvés a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Na szép estét, kipattant a fejembol par olyan otlet amitol az rp is jobb lehetne. Elsosorban: A mapon lehessen utvonalat bejelolni ugy...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált JordanBaker posztjára ebben a témában: Házbetörés a következővel: Imádom Imádom.
    InGame neved: ► Maruf Hamady ◄ Ötleted: ► Házbetörés ◄ Megjegyzés: ► Mi kell hozzá? GMC, lockpick, amit illegál tudna craftolni...
  • JanosiG
    JanosiG válaszolt a következő témára: Összkerék kibugolása.
    Javítva lett, nem tapasztaltam a hibát az előző bugfix óta. Zárható.