Utolsó aktivitás

• Y
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Fred Colm Születési helye, ideje: Miami, 2004.05.06. Anyja neve: Sarah Weaver Személyi igazolvány...
  • Rypapa
    Rypapa új témát (Item vesztés) hozott létre itt: Archívum.
    InGame neved: ★ Ryan Everett ★ Problémád/kérésed leírása: ★ Ládanyításkor, Network trouble-t kaptam, majd ledobott a szerver. ★...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Összkerék kibugolása.
    Relog után ismét a megfelelő meghajtás lesz az autón
  • Muurayi
    Muurayi reagált Körte posztjára ebben a témában: DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Daryl Brooks a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    STÁTUSZ — ELFOGADOTT JELENTKEZÉS Tisztelt Dylan Brooks! Tájékoztatjuk Önt, hogy jelentkezését a Training Bureau felülvizsgálta, és az...
  • Muurayi
    Muurayi reagált Körte posztjára ebben a témában: DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Daryl Brooks a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    STÁTUSZ — FELÜLVIZSGÁLAT Tisztelt Daryl Brooks! Ezúton tájékoztatjuk, hogy levelét a Training Bureau sikeresen megkapta és...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Dylan Robinson - Abel Jhons.
    Délután fél 5-ig várom az utolsó gondolatokat még legfeljebb 1-1 HSZ -ben, utána érkezem a bírálattal. Ű További kellemes napot.
  • Boni
    Boni reagált Körte posztjára ebben a témában: DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Daryl Brooks a következővel: Menő Menő.
    STÁTUSZ — ELFOGADOTT JELENTKEZÉS Tisztelt Dylan Brooks! Tájékoztatjuk Önt, hogy jelentkezését a Training Bureau felülvizsgálta, és az...
  • C
    Cawer válaszolt a következő témára: Dylan Robinson - Abel Jhons.
    Egy egy rossz környéken lévő négerről beszélünk arany fuxxal emlékeztetlek, hogy honnan vitted el az autókat ha itt tartunk IRL te sem...
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Daryl Brooks.
  • Nyakashhh
    Nyakashhh válaszolt a következő témára: Dylan Robinson - Abel Jhons.
    IRL is mind ilyeneket csinálnál😂
  • Nyakashhh
    Nyakashhh reagált Cawer posztjára ebben a témában: Dylan Robinson - Abel Jhons a következővel: Haha Haha.
    Ez volt az egyedüli rossz szavam OOC, IC-ről meg felesleges beszélnünk szerintem az IC ügy. Még jó hogy beléd álltam ha az udvarból...
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Daryl Brooks.
    STÁTUSZ — FELÜLVIZSGÁLAT Tisztelt Daryl Brooks! Ezúton tájékoztatjuk, hogy levelét a Training Bureau sikeresen megkapta és...
  • JanosiG
    JanosiG új témát (Összkerék kibugolása) hozott létre itt: Lezárt hibák.
    InGame neved: ► Randall Graves ◄ Az észlelés időpontja: ► 08.26. kb 4:30 magassága, gyors bugfix után ◄ Részletes leírás: ► A ma...
  • dxminik
    dxminik új témát (Elfogadva Ethan Wilson - Dopa) hozott létre itt: Lezárt kérelmek.
    InGame neved: ► Ethan Wilson ◄ A kitiltás időpontja: ► 2026.05.17. ◄ A kitiltás időtartama: ► Örök ◄ Admin neve, aki kitiltott: ►...
  • C
    Cawer válaszolt a következő témára: Dylan Robinson - Abel Jhons.
    Ez volt az egyedüli rossz szavam OOC, IC-ről meg felesleges beszélnünk szerintem az IC ügy. Még jó hogy beléd álltam ha az udvarból...