Utolsó aktivitás

• peko
    peko reagált Muurayi posztjára ebben a témában: The Omen Project in 'Venturas a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem azzal van a gond, csak lehet van olyan játékos aki nem tudja megnyitni azt. (Nincs beregisztrálva, esetleges kitiltás stb.)
  • Savale
    Savale reagált Rypapa posztjára ebben a témában: 2003 Mitsubishi Lancer Evo VIII a következővel: Imádom Imádom.
    InGame neved: < Rajko Brankovic > Általad javasolt autó márkája, típusa < 2003 Mitsubishi Lancer Evo VIII > Kép a járműről (imgur...
  • Rypapa
    InGame neved: < Rajko Brankovic > Általad javasolt autó márkája, típusa < 2003 Mitsubishi Lancer Evo VIII > Kép a járműről (imgur...
  • zotya
    zotya reagált Körte posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Erre valahogy ugyan ezt a gondolatomat tudom idézni.... Meglátjuk.
  • zotya
    zotya reagált Alexei posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ettől még én is elfüstöltem nem csak a laptop, persze hogy támogatom!
  • Muurayi
    Muurayi reagált Körte posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Menő Menő.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Pontiac Trans Am.
  • FrostedFlake87
    FrostedFlake87 reagált Buntold posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Austin Decker > Általad javasolt autó márkája, típusa < Audi SQ7 '22 > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • Körte
    Körte reagált Muurayi posztjára ebben a témában: The Omen Project in 'Venturas a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem azzal van a gond, csak lehet van olyan játékos aki nem tudja megnyitni azt. (Nincs beregisztrálva, esetleges kitiltás stb.)
  • FrostedFlake87
    FrostedFlake87 reagált Justin posztjára ebben a témában: Mercedes-Benz GLE a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Kazumi Fujiwara > Általad javasolt autó márkája, típusa < Mercedes-Benz GLE AMG > Kép a járműről (imgur, kephost)...
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: The Omen Project in 'Venturas.
  • Körte
    Körte reagált peko posztjára ebben a témában: The Omen Project in 'Venturas a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szerintem, nem kell úgy tenni mintha nem létezne másik fórum, ami másik roleplay szerverhez kapcsolódik, de nem akartam más szerveren...
  • peko
    peko reagált Alexei posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ettől még én is elfüstöltem nem csak a laptop, persze hogy támogatom!
  • peko
    peko reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Keantay Gilbert > Általad javasolt autó márkája, típusa < Pontiac Trans Am > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • blamming out tha coupe
    blamming out tha coupe reagált riczu posztjára ebben a témában: carrying more than a badge a következővel: Haha Haha.
    Köszönöm mindenkinek, aki végigkövette ezt a pár topicot. Nem terveztem ilyen hamar lezárni, viszont új fejezet kezdődik az életemben...