Utolsó aktivitás

• Tomii0204
    Tomii0204 reagált zotya posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    BMW M8 Competition Az autó helyenként tartalmaz M8 vonásokat, a hátulja egyáltalán nem esztétikus, elavult a modell. Nem cserélném...
  • Nyakashhh
    Nyakashhh válaszolt a következő témára: [SZAVAZÁS] Elavult járművek.
    Szerintem az Audi A8-ra is jöhetne más, azt se sokat látni, hogy bárki is használná.
  • Buntold
    Buntold reagált Bohóc posztjára ebben a témában: Dünyadaki bütün Türkler a következővel: Imádom Imádom.
    A Türkíye Organization egy 2017 nyarán megalakult Török és Német emigrált fiatalokból álló utcai banda, amelyet San Andreas dél-Los...
  • matvej
    InGame neved: ► Casper Hasselvander ◄ A kitiltás időpontja: ► 2026.06.14 ◄ A kitiltás időtartama: ► Örök ◄ Admin neve, aki kitiltott...
  • Buntold
    Buntold reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szerintem ezt itt most fejezzük be, aki bírálja majd újra nyitja és ide ír. Mindenki könyvelje el magának milyen eredetű.
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Szerintem ezt itt most fejezzük be, aki bírálja majd újra nyitja és ide ír. Mindenki könyvelje el magának milyen eredetű.
  • Guppex
    Guppex válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Papi,kösd össze ahogy szeretnéd amivel,felőlem kérdezd Elon-t is hogy igazi-e,de kifogok állni mellete aminek megvan már 8 éves...
  • Buntold
    Buntold reagált Rypapa posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Imádom Imádom.
    Valahogy nem érzek akkora áttörést, szokásos sablon szöveg végig, hatalmas chatgpt mágus vagyok én is, azt érzem és látom rajta. Továbba...
  • Guppex
    Guppex reagált Buntold posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Haha Haha.
    Megkérdeztem a következő modeleket : ChatGPT, Claude, Gemini, Grok AI. Mind, kivétel nélkül azt állítja (velem együtt) hogy ez a...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Valahogy nem érzek akkora áttörést, szokásos sablon szöveg végig, hatalmas chatgpt mágus vagyok én is, azt érzem és látom rajta. Továbba...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Megkérdeztem a következő modeleket : ChatGPT, Claude, Gemini, Grok AI. Mind, kivétel nélkül azt állítja (velem együtt) hogy ez a...
  • Soldat
    Soldat reagált Guppex posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Fire Fire.
    Akkor én kérek elnézést tőled drága barátom 😅, mert ez a FK pályázat AI elötről van joooval,és a két kezecskémel írtam meg,mellesleg 5...
  • Guppex
    Guppex válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Akkor én kérek elnézést tőled drága barátom 😅, mert ez a FK pályázat AI elötről van joooval,és a két kezecskémel írtam meg,mellesleg 5...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Szia. Végig sem olvasom, a struktúrájáról lerí a lapnak, hogy AI az egész, az első "A"-tól az utolsó pontig. Ezt felejtsd is el így.
  • Guppex
    Guppex új témát (Bratva Ruslana - FK Pályázat.) hozott létre itt: Archívum.
    🏆 Bratva Ruslana 🏆 "A Ruslana Testvérisége" --- • "Bratva" = testvériség az orosz maffia világában 🌋 • "Ruslana" = utalás a Rusklow...