Utolsó aktivitás

• Buntold
    Buntold reagált Rypapa posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Imádom Imádom.
    Valahogy nem érzek akkora áttörést, szokásos sablon szöveg végig, hatalmas chatgpt mágus vagyok én is, azt érzem és látom rajta. Továbba...
  • Guppex
    Guppex reagált Buntold posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Haha Haha.
    Megkérdeztem a következő modeleket : ChatGPT, Claude, Gemini, Grok AI. Mind, kivétel nélkül azt állítja (velem együtt) hogy ez a...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Valahogy nem érzek akkora áttörést, szokásos sablon szöveg végig, hatalmas chatgpt mágus vagyok én is, azt érzem és látom rajta. Továbba...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Megkérdeztem a következő modeleket : ChatGPT, Claude, Gemini, Grok AI. Mind, kivétel nélkül azt állítja (velem együtt) hogy ez a...
  • Soldat
    Soldat reagált Guppex posztjára ebben a témában: Bratva Ruslana - FK Pályázat. a következővel: Fire Fire.
    Akkor én kérek elnézést tőled drága barátom 😅, mert ez a FK pályázat AI elötről van joooval,és a két kezecskémel írtam meg,mellesleg 5...
  • Guppex
    Guppex válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Akkor én kérek elnézést tőled drága barátom 😅, mert ez a FK pályázat AI elötről van joooval,és a két kezecskémel írtam meg,mellesleg 5...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Bratva Ruslana - FK Pályázat..
    Szia. Végig sem olvasom, a struktúrájáról lerí a lapnak, hogy AI az egész, az első "A"-tól az utolsó pontig. Ezt felejtsd is el így.
  • Guppex
    Guppex új témát (Bratva Ruslana - FK Pályázat.) hozott létre itt: Archívum.
    🏆 Bratva Ruslana 🏆 "A Ruslana Testvérisége" --- • "Bratva" = testvériség az orosz maffia világában 🌋 • "Ruslana" = utalás a Rusklow...
  • Slider
    Slider válaszolt a következő témára: Bírálatra vár Discord UNBAN.
    Cső. Ilyen névvel nem találtam kitiltást.
  • R
    Discord neved: ► Csabihh_x_ ◄ A kitiltás időpontja: ► 1 éve kb ◄ A kitiltás időtartama: ► Örök ◄ Discord Moderátor neve, aki...
  • zotya
    zotya reagált Savale posztjára ebben a témában: Illegális Dark Market átgondolása. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Mirela Gashi. ◄ Ötleted: ► Szerintem az NPC-s felvásárlási árak jelenleg túl alacsonyak. Érdemes lenne ezeket...
  • Savale
    Savale válaszolt a következő témára: Illegális Dark Market átgondolása..
    Ez teljesen természetes. Véleményem szerint leginkább a skin nélküli fegyverek és a drogok NPC eladási árát kellene emelni, mert így...
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Rolling 60's Neighborhood Crip.
    Voltak itt variációk (sajna), viszont nem gondolom, hogy itt tudással gond lenne. Esetleg ha már van terv, hol lenne a frakció...
  • darki
    darki reagált Bohóc posztjára ebben a témában: Dünyadaki bütün Türkler a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    A Türkíye Organization egy 2017 nyarán megalakult Török és Német emigrált fiatalokból álló utcai banda, amelyet San Andreas dél-Los...
  • darki
    darki válaszolt a következő témára: Rolling 60's Neighborhood Crip.
    naaaybuuuuuuud, nekem tetszik a palyazat, es az ritka, glglglgl