Utolsó aktivitás

• G
    GS_Szabi új témát (Jack Allen - buntold) hozott létre itt: Lezárt kérelmek.
    <br> <br>InGame neved:<br> ► Jack Allen ◄<br> <br>A kitiltás időpontja:<br> ► 2026-07-20 21:26:31 ◄<br> <br>A kitiltás időtartama:<br> ►...
  • Voksa
    Voksa reagált Devi posztjára ebben a témában: Könnyebb bolt rablás script a következővel: Haha Haha.
    InGame neved: ► Kristian Bellucci ◄ Ötleted: ► könnyebb bolt rablás system/script◄ Megjegyzés: ► pls ◄
  • D
    Devi reagált Bence58 posztjára ebben a témában: Könnyebb bolt rablás script a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    ez nagyszerű ötlet, sokat nem tudunk meg, hogy mivel legyen egyszerűbb, de hsz farmnak nagyon jó topic.
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: LSMS NightFest | 2026.07.18. 20:00.
    KÖSZÖNJÜK! Köszönjük, hogy a rendezvénysorozatunkon ennyien részt vettek. Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát. A nyertesek...
  • Bence58
    Bence58 válaszolt a következő témára: Könnyebb bolt rablás script.
    ez nagyszerű ötlet, sokat nem tudunk meg, hogy mivel legyen egyszerűbb, de hsz farmnak nagyon jó topic.
  • Kovager
    Kovager reagált drakeee posztjára ebben a témában: Jack O Bryen igénylése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Lerakva.
  • CsOliver
    CsOliver új témát (Duke Burris ház és garázs) hozott létre itt: Ház igénylések.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Duke Durris Születési helye, ideje: Las Venturas, 2004. 02. 06 Anyja neve: Harper Vance Személyi...
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: Restauráló rendszer..
    W zotya. Nincs hozzáfűzni való de egyértelműen TÁMOGATOM mivel hozzám közel állnak ezek a folyamatok.
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: UCP kisebb ötletek..
    Ez főleg illegálosoknak lenne jó (UCP-n látható kitanult bp) ezt a részt TÁMOGATOM! Másrészt az hogy lehessen a karakter születési...
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: AR-15.
    Én nekem ez a fajta nem nagyon tetszik szóval én NEM TÁMOGATOM!
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: Farmok.
    Ez szerintem nem illik ide WestMTA-ra szóval NEM TÁMOGATOM!
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: Kaszinó- Multiplayer pókerasztal.
    Ez teljes mértékben értékelhető szóval TÁMOGATOM!
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: Ritka arany érme vásárlás lehetőség behozatala..
    1. Senki nem veszi kb. 200.000$-ért 2. Így is elég könnyű főleg hogy mostmár 1 óránként (60 perc) kapsz egyet. Szóval ha csomagozol...
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: AFK halál.
    Én is tapasztaltam ezt és nem tudtam mi volt a baj szóval TÁMOGATOM!
  • D
    Devi új témát (Könnyebb bolt rablás script) hozott létre itt: Lezárt ötletek.
    InGame neved: ► Kristian Bellucci ◄ Ötleted: ► könnyebb bolt rablás system/script◄ Megjegyzés: ► pls ◄