Utolsó aktivitás

• Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Marcus Callahan - interior igénylés.
    Tisztelt Igénylő! Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Emma Jackson - Ház igénylés.
    Tisztelt Igénylő! Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Hami igénylése 1db garázsal.
  • D
    Devi válaszolt a következő témára: Ryan Holmes-ra tett panasz.
    nekem nincsen. Ha befizetés után vissza kapok 225.000$-t akkor én nem fogok foglalkozni ezzel többet és elfelejtem az egészet. Bocsi...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: ház igénylés.
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Ryan Holmes-ra tett panasz.
    Rendben, akkor még valakinek van-e egyéb hozzáfűznivalója az eseményekhez? Adok rá 30 percet és utána meghozom a döntést.
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Duke Burris ingatlan igénylés.
  • D
    de ha vissza kapok a befizetés után 225k-t akkor én felőlem rendben van, nem akarok semmit utána és hozzá sem fogok szólni Ryan-hez
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Lucy ingatlan igénylése.
  • D
    nem. utána félre állított egy másik embert és oda szóltam hogy "akkor most jön a szokásos CSEKK"
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Ryan Holmes-ra tett panasz.
    Akkor ha jól értelmezem @Devi azért mentél utána, hogy megkérdezd a csekk értékét?
  • D
    amint látod és át adtam neked a személyimet ott van hogy de Tyrese Coleman voltam névváltás elött azelött semmit nem irtál. és utána...
  • M
    Mate2001 válaszolt a következő témára: Ryan Holmes-ra tett panasz.
    Még ez előtt írtam. De természetesen vissza adom az elírt összeget keress fel DC-n. matyi2001
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: James Mauro igénylés..
    Tisztelt Igénylő! Ezúton tájékoztatjuk, hogy kérelme a 7 napos reagálási határidő elmulasztása miatt elutasításra került. Amennyiben...
  • D
    és az azért volt mert megnéztem a BTK és láttam hogy többet írtál, azért volt. és bocsi azért de az nonszensz azt mondod hogy egy 0val...