Utolsó aktivitás

• SosaBaby
    SosaBaby új témát ("Hirdetések" fül törlése) hozott létre itt: Lezárt ötletek.
    Ötleted: ► A hirdetések fül legyen törölve, mivel már nem aktuális. ◄ Megjegyzés: ► - ◄
  • D
    Dyno reagált Donda posztjára ebben a témában: Luis Diaz jelentkezési lap a következővel: Imádom Imádom.
    Mr. Luiz Diaz Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét. Ennek eredményében a...
  • Donda
    Donda válaszolt a következő témára: Pablo Diaz Jelentkezési Lap.
    Mr. Pablo Diaz Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét. Ennek eredményében a...
  • karton
    karton reagált Buntold posztjára ebben a témában: Kaszinó- Multiplayer pókerasztal a következővel: Szomorú Szomorú.
    Szia. https://forum.westmta.com/threads/poker-rendszer.5845/ Már volt ilyen és nem tervezik behozni.
  • Donda
    Donda válaszolt a következő témára: Luis Diaz jelentkezési lap.
    Mr. Luiz Diaz Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét. Ennek eredményében a...
  • Szilva
    A kollega nagyon szépen megfogalmazta miért nem kell ezt behozni. Én sem tudom ezt támogatni.
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Savale posztjára ebben a témában: BMW F10 Vérfrissités a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ez a topic nem arra szolgál, hogy itt veszekedés vagy személyeskedés alakuljon ki. Mindenki nyugodtan elmondhatja a saját véleményét, de...
  • Kamikazee
    Kamikazee válaszolt a következő témára: BMW F10 Vérfrissités.
    Igy van,rendben vannak a BMW-k szerintem is,de én úgy gondolom hogy az F10-re jöhetne vérfrissités,mivel van 2 régi M5 széria már az E60...
  • SosaBaby
    SosaBaby reagált Savale posztjára ebben a témában: BMW F10 Vérfrissités a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ez a topic nem arra szolgál, hogy itt veszekedés vagy személyeskedés alakuljon ki. Mindenki nyugodtan elmondhatja a saját véleményét, de...
  • Savale
    Savale válaszolt a következő témára: BMW F10 Vérfrissités.
  • SosaBaby
    SosaBaby válaszolt a következő témára: BMW F10 Vérfrissités.
    Szerintem egy egészséges módon tartja a szerver a BMW-ket. Vannak frissek - újak, vannak a régiek E34, például. És vannak azok mint az...
  • Kamikazee
    Kamikazee válaszolt a következő témára: BMW F10 Vérfrissités.
    Miért nem illő szerinted a szervere egy új autó?2026-ban?A szerver nem a 2000 évek elején játszódik,se nem a 90-es években,tökéletesen...
  • Savale
    Savale válaszolt a következő témára: Plymouth Hemi 'Cuda [1970].
    Dodge Charger RT 440 helyére jöhetne is, egyértelmű támogatom.
  • SosaBaby
    SosaBaby reagált Savale posztjára ebben a témában: BMW F10 Vérfrissités a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem tetszik ez az ötlet. Így az autó túlságosan modernné válna, és szerintem már egy újabb F10-es hatását keltené. A jelenlegi modell...
  • Savale
    Savale válaszolt a következő témára: BMW F10 Vérfrissités.
    Nem tetszik ez az ötlet. Így az autó túlságosan modernné válna, és szerintem már egy újabb F10-es hatását keltené. A jelenlegi modell...