Utolsó aktivitás

• mikRobi
    mikRobi válaszolt a következő témára: Sniper célkereszt..
    Támogatom! Ugyanazt tudom csak mondani mint Savale.
  • mikRobi
    mikRobi reagált Savale posztjára ebben a témában: Sniper célkereszt. a következővel: Imádom Imádom.
    Ez az ötlet tetszik, szerintem elég jó lenne, ha mindenki a saját ízlésének megfelelő célkeresztet állíthatna be a snipernek, illetve az...
  • Alpika2001
    U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY<br>INTERNAL REVENUE SERVICE<br>BUSINESS REGISTRATION FORM Vezetéknév:MamukoKeresztnév:Sandu...
  • Laquez
    Laquez reagált avajda posztjára ebben a témában: AR-15 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Darrel Parker ◄ Ötleted: ► AR-15 modell csere.◄ Megjegyzés: ► Szerintem magáért beszél a dolog. ◄
  • Slider
    Slider válaszolt a következő témára: [LSFD] ~ Ryan Mishel.
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. Jelentkezés kiértékelése megtörtént és...
  • H
    Hornyak_ új témát (Wens David Jelentkezés) hozott létre itt: Accepted Application.
    📘 IC ADATLAP Teljes neve: Wens David Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2001.01.07 Születési hely: Los Santos Életkor: 25 Nem: Férfi...
  • #Sleazy
    #Sleazy válaszolt a következő témára: Sniper célkereszt..
    Teljes mértékben csak támogatni tudom, jó ötlet!
  • avajda
    avajda válaszolt a következő témára: Sniper célkereszt..
    Ráférne egy ráncfelvarrás, az is biztos. Támogatom!
  • #Sleazy
    #Sleazy reagált tin posztjára ebben a témában: Hirdetések visszatétele fórumra a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ötleted: ► Hirdetések visszatétele fórumra ◄ Megjegyzés: ► Magáért beszél az ötlet, szerencsére SA Face-t az emberek csak 20% ra...
  • Savale
    Savale válaszolt a következő témára: Sniper célkereszt..
    Ez az ötlet tetszik, szerintem elég jó lenne, ha mindenki a saját ízlésének megfelelő célkeresztet állíthatna be a snipernek, illetve az...
  • Buntold
    Buntold új témát (Sniper célkereszt.) hozott létre itt: Lezárt ötletek.
    InGame neved: ► Jael Gurion ◄ Ötleted: ► A sniper célkeresztjét kicserélni. Szerintem mind a legál és illegál oldal örülne neki, kár...
  • Savale
    Savale új témát (Mirela Gashi ingatlan igénylése.) hozott létre itt: Ház igénylések.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Mirela Gashi Születési helye, ideje: Los Santos General Hospital Anyja neve: Jenna Rosario Személyi...
  • avajda
    avajda új témát (AR-15) hozott létre itt: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    InGame neved: ► Darrel Parker ◄ Ötleted: ► AR-15 modell csere.◄ Megjegyzés: ► Szerintem magáért beszél a dolog. ◄
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Hirdetések visszatétele fórumra.
    Szerintem életemben kevesebb mint 10-20 hírdetést ha tettem fel ide, de még nekem is hiányzik ez. Támogatom.
  • SosaBaby
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Jean Benitez Születési helye, ideje: Puerto Rico, Carolina - 1998.11.02. Anyja neve: Luna Quinones...