Utolsó aktivitás

• Laquez
    Laquez reagált Kovager posztjára ebben a témában: Kaszinó- Multiplayer pókerasztal a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Jack O Bryen ◄ Ötleted: ► A kaszinó a szerveren az egy magányos dolog, mindenki a saját pénzével játszik, kevés az...
  • Buntold
    Buntold reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok, discord megbeszeles. Kar lenne emiatt tiz oldalakat irni, egyeztessunk ott, s ha jogosak a dolgok szankciok is kerulhetnek...
  • kodeein.
    kodeein. reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok, discord megbeszeles. Kar lenne emiatt tiz oldalakat irni, egyeztessunk ott, s ha jogosak a dolgok szankciok is kerulhetnek...
  • Laquez
    Laquez reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: Illegál vs Rendvédelem.
  • flaash
    flaash válaszolt a következő témára: Illegál vs Rendvédelem.
    Egyetlen sorod amivel egyetértek. Érthető, te elütöttél volna, de más illegál végzi pont ezt az PG. Mondd ezt úgy nagyjából este 22...
  • kodeein.
    kodeein. reagált Ödivagyok posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Heló. Úgy érzem meg lettem említve, elvégre rendvédelmi tag vagyok. Az általad kiemelet dolgokra igazából egyetlen egy rövid válasszal...
  • Ö
    Ödivagyok válaszolt a következő témára: Illegál vs Rendvédelem.
    Heló. Úgy érzem meg lettem említve, elvégre rendvédelmi tag vagyok. Az általad kiemelet dolgokra igazából egyetlen egy rövid válasszal...
  • Ö
    Ödivagyok reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Haha Haha.
    Panasztevő InGame neve: ► Martin Johns ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Rendvédelem ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ►...
  • mikRobi
    mikRobi reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Szomorú Szomorú.
    Panasztevő InGame neve: ► Martin Johns ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Rendvédelem ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ►...
  • mettyuu
    mettyuu reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • Kiki
    Kiki reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Imádom Imádom.
  • Kori
    Kori reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Imádom Imádom.
  • OverLoad
    OverLoad reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Illegál vs Rendvédelem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • OverLoad
    OverLoad válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    30k-ban van adva az enyém is. Eleinte a legalacsonyabb áron adtam. Utána vittem 2 hetente felfele. Csak leértékelnek mivel 2 naponta fel...