Utolsó aktivitás

• Nyx
    Nyx reagált OverLoad posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Tyron Young ◄ Ötleted: ► Szervergépek alkatrészeinek meghibásodásán kicsit állítani kéne. Elég idegesítő, hogy minden...
  • kodeein.
    kodeein. válaszolt a következő témára: Pontozd az előtted hozzászóló avatarját.
    Hungarian Peter refference! 10/10
  • Márcsello
    Márcsello reagált kodeein. posztjára ebben a témában: Mit hallgatsz éppen? a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nagyot megy.
  • #Sleazy
    #Sleazy válaszolt a következő témára: Drake Clain | SEB Application R2..
    Special Enforcement Bureau ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! A San Andreas Sheriff's Department - Special...
  • #Sleazy
    #Sleazy válaszolt a következő témára: Upa Clain SEB Applicaton.
    Special Enforcement Bureau ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! A San Andreas Sheriff's Department - Special...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Szerverterem kiutalás.
    Szia! Átnézve a logokat nem találtam semmi jelet a hibás kiutalásokról, és sajnos videó nélkül nem tudok ebben segíteni.
  • Titan
    Titan új témát (Huan Mendez - JanosiG) hozott létre itt: Lezárt kérelmek.
    InGame neved: ► Válaszod ◄ A kitiltás időpontja: ► Válaszod ◄ A kitiltás időtartama: ► Permanent. ◄ Admin neve, aki kitiltott: ►...
  • U
    Special Enforcement Bureau ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Teljes neve: Upa Clain Rendfokozata, jelvényszáma: Deputy Sheriff +I 1008...
  • pyxosa
    Tűzvédelmi Engedély Adatlap - Formanyomtatvány Személyes adatok: Teljes Neve: Corey Pilat Anyja Neve: Sabrina Watkins Születési hely...
  • Smiley
    Smiley válaszolt a következő témára: Ines Anissa - Laquez.
    Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. @Sleepy küld el kérlek a teljes napi logodat az esetről privátban.
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    A lehetséges okok egyike, hogy túlárazva adod. A legelső termeim egyikében volt ez a jelenség, hogy túlárazva adtam, elhanyagoltam pár...
  • Kyle
    Kyle válaszolt a következő témára: Taker John Széf igénylés..
    Szia, keress fel FA/SA report formájában szerveren egy SzuperAdmint.
  • M
    MRK2001 új témát (Taker John Széf igénylés.) hozott létre itt: Archívum.
    InGame karaktered neve ► Taker john ◄ Problémád/kérésed leírása ► 3 db széfet szeretnék igényelni 1 nagyot, 2 közepeset. ◄ Bizonyíték...
  • B
    barni01 új témát (Crown logistics - Business Registration) hozott létre itt: Archívum.
    U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY INTERNAL REVENUE SERVICE BUSINESS REGISTRATION FORM Vezetéknév: Cortland Keresztnév: Alexa...
  • M
    Misi válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Csinálj egy 5 csillagosat és nem lesz ilyen problémád