Utolsó aktivitás

• Smiley
    Smiley válaszolt a következő témára: Ines Anissa - Laquez.
    Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. @Sleepy küld el kérlek a teljes napi logodat az esetről privátban.
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    A lehetséges okok egyike, hogy túlárazva adod. A legelső termeim egyikében volt ez a jelenség, hogy túlárazva adtam, elhanyagoltam pár...
  • Kyle
    Kyle válaszolt a következő témára: Taker John Széf igénylés..
    Szia, keress fel FA/SA report formájában szerveren egy SzuperAdmint.
  • M
    MRK2001 új témát (Taker John Széf igénylés.) hozott létre itt: Archívum.
    InGame karaktered neve ► Taker john ◄ Problémád/kérésed leírása ► 3 db széfet szeretnék igényelni 1 nagyot, 2 közepeset. ◄ Bizonyíték...
  • B
    barni01 új témát (Crown logistics - Business Registration) hozott létre itt: Archívum.
    U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY INTERNAL REVENUE SERVICE BUSINESS REGISTRATION FORM Vezetéknév: Cortland Keresztnév: Alexa...
  • M
    Misi válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Csinálj egy 5 csillagosat és nem lesz ilyen problémád
  • M
    Misi reagált WalterPapy posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    NEM TÁMOGATOM! Miután felépítetted a szervertermed utána elég naponta egyszer, ha nagyon pedáns vagy kétszer ránézni. Nekem például van...
  • OverLoad
    OverLoad válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Na jólvan akkor profit emberek. Valamiért nekem ha 2-3 napot nem nézek rá jönnek a szar értékelések és vihetem lejjebb az árakat, de ti...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    NEM TÁMOGATOM! Miután felépítetted a szervertermed utána elég naponta egyszer, ha nagyon pedáns vagy kétszer ránézni. Nekem például van...
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált Buntold posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Így is rengeteg bevétel jön be a szerverre, nem kell még ezt is turbózni. Értem mit mondasz, nem azt mondom, hogy tévedsz de előbb...
  • D
    dvnzillv reagált riczu posztjára ebben a témában: carrying more than a badge a következővel: Imádom Imádom.
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Antonio Hugo Secada jelentkezési lapja.
    Tisztelt Antonio Hugo Secada! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid...
  • D
    Panasztevő InGame neve: ► Kilian Kane◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Luno Maia◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Túsz megölése...
  • kodeein.
    kodeein. válaszolt a következő témára: Mit hallgatsz éppen?.
    Nagyot megy.
  • kodeein.
    kodeein. új témát (Mit hamiztál ma?) hozott létre itt: Off Topic.
    Cím adja magát, én ezt a fejedelmi étket fogyasztottam a mai napon! (Csodás tejszínes, fokhagymás, tépett húsos penne)