Utolsó aktivitás

• B
    Bxlint reagált flaash posztjára ebben a témában: Kilian Kane (Vanguards) - Luno Maia + PD valamennyi tagja (kodeein.) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Panasztevő InGame neve: ► Kilian Kane◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Luno Maia◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Túsz megölése...
  • flaash
    Panasztevő InGame neve: ► Kilian Kane◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Luno Maia◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Túsz megölése...
  • pyxosa
    pyxosa reagált OverLoad posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Tyron Young ◄ Ötleted: ► Szervergépek alkatrészeinek meghibásodásán kicsit állítani kéne. Elég idegesítő, hogy minden...
  • mackós
    mackós reagált Buntold posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Pontosan. Mint írtam én is, 2 termet futtatva nem gyenge pénzeket és autókat szedtem ki a termeimből.
  • mackós
    mackós reagált Bishop posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Imádom Imádom.
    Ugyan ez a helyzet nálam is, @Gregur komám szereli nekem, hétfőnként illetve péntekenként, és egyáltalán nem vészes a kiadás. A szín...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Pontosan. Mint írtam én is, 2 termet futtatva nem gyenge pénzeket és autókat szedtem ki a termeimből.
  • Buntold
    Buntold reagált mackós posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Imádom Imádom.
    Így néz ki nekem jelenleg havi lebontásban a termem. Január és Április hónapban talán ha 5 órát foglalkoztam a termekkel, mert nem volt...
  • Zsery
    Zsery reagált mackós posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Így néz ki nekem jelenleg havi lebontásban a termem. Január és Április hónapban talán ha 5 órát foglalkoztam a termekkel, mert nem volt...
  • Zsery
    Zsery reagált Bishop posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem tudom támogatni ezt az ötletet! Egyidejüleg csatlakozom a Buntold által leírt dolgokhoz. Szerintem ezen nem kell változtatni...
  • Zsery
    Zsery reagált Buntold posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Így is rengeteg bevétel jön be a szerverre, nem kell még ezt is turbózni. Értem mit mondasz, nem azt mondom, hogy tévedsz de előbb...
  • mackós
    mackós válaszolt a következő témára: Szerverterem.
  • Buntold
    Buntold reagált Bishop posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Imádom Imádom.
    Nem tudom támogatni ezt az ötletet! Egyidejüleg csatlakozom a Buntold által leírt dolgokhoz. Szerintem ezen nem kell változtatni...
  • OverLoad
    OverLoad válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Ez rendben is van, DE. 1. Ez nem is lehetne fő bevételi forrás mert többe kerül egy autó szereltetése mint amennyit termel, illetve én...
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Ez rendben is van, DE. Mint mondtam nem állítottam azt hogy tévedsz, vagy hogy ne lenne értelme annak amit mondasz, viszont két dolog...
  • OverLoad
    OverLoad reagált Buntold posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Így is rengeteg bevétel jön be a szerverre, nem kell még ezt is turbózni. Értem mit mondasz, nem azt mondom, hogy tévedsz de előbb...