Utolsó aktivitás

• D
    Dungó új témát (Traffipax hiba) hozott létre itt: Szerverrel kapcsolatos hibák.
    InGame neved: ► Faro Yusuf◄ Az észlelés időpontja: ► 2026.06.15 5 óra fele.◄ Részletes leírás: ► Beültem a járműben és észrevettem...
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált Körte posztjára ebben a témában: Packer a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Bekerült a legutóbbi quick update-el egy javítás a Packer-ra. Próbáljátok ki, hosszabb teszt után ha ismét van valami, jelezzétek. Zárom.
  • Nemes
    Nemes reagált Laquez posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Üdvözletet kívánok! Az álláspontom kifejtése elején megkérném a panaszttevő személyt, hogy a teljes logot csatolja/másolja be, ami az...
  • flaash
    flaash reagált Laquez posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Üdvözletet kívánok! Az álláspontom kifejtése elején megkérném a panaszttevő személyt, hogy a teljes logot csatolja/másolja be, ami az...
  • flaash
    flaash reagált Sleepy posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Haha Haha.
    Panasztevő InGame neve: ► Ines Anissa ◄ Panaszra tett Adminisztrátor neve: ► Laquez ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Pinar Ece...
  • Sleepy
    Sleepy válaszolt a következő témára: Ines Anissa - Laquez.
    A teljes OOC beszélgetés logja: [2026-06-15 10:32:53] [Output] : [OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( reggeleket. )) [2026-06-15 10:32:57]...
  • Laquez
    Laquez reagált Sleepy posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Üdvözlet! Szabályzat a sokkolásról: Éles fegyverre szabad sokkolni reális keretek között. --> Az adminügy során te is azt mondtad, hogy...
  • Sleepy
    Sleepy válaszolt a következő témára: Ines Anissa - Laquez.
    Üdvözlet! Szabályzat a sokkolásról: Éles fegyverre szabad sokkolni reális keretek között. --> Az adminügy során te is azt mondtad, hogy...
  • gyengedani59
    gyengedani59 reagált mikRobi posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Fire Fire.
    Támogatom! Egy ideje már játszok a szerveren de senkit sem láttam azóta hogy használná.
  • Laquez
    Laquez válaszolt a következő témára: Ines Anissa - Laquez.
  • flaash
    - rögtön amikor feltöltöttem a PP-m és beszereltettem, 4 mp alatt 170 km/h -kis idő elteltével ugyanazzal a space + W manőverrel...
  • Nemes
    Nemes reagált Sleepy posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Haha Haha.
    Panasztevő InGame neve: ► Ines Anissa ◄ Panaszra tett Adminisztrátor neve: ► Laquez ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Pinar Ece...
  • V
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: John Pablo Születési helye, ideje: Los Santos, 1995.11.13. Anyja neve: Emma Pablo Személyi...
  • filepko
    filepko reagált Sleepy posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • Laquez
    Laquez reagált Sleepy posztjára ebben a témában: Ines Anissa - Laquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.