Utolsó aktivitás

• peko
    peko reagált Schnapp posztjára ebben a témában: Panasztétel Deputy Sheriff Marcus El Dandolo-ra. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT REPORT A DEPUTY ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" I. SZEMÉLYES ADATAI AZ ÖN NEVE: Caleb Lloyd AZ ÖN...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: jelentkezés.
    Tisztelt Alexa Cortland! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk...
  • B
    barni01 új témát (jelentkezés) hozott létre itt: Elfogadott Jelentkezések.
    LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP OOC RÉSZ Hogyan szólíthatunk? Barni Hány éves vagy? 17 Mutatkozz be röviden. barni vagyok...
  • flaash
    flaash reagált Szilva posztjára ebben a témában: Vanguards kérelme a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia, keress fel egy SA-t report formájában az autók cseréje végett.
  • D
    Fórum felhasználóneved: ► Válaszod Domeyzzzzka20 ◄ Kitiltás időpontja: ► Válaszod nem irja ◄ Kitiltás indoka: ► Válaszod...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Wens David Jelentkezési lapja.
    Tisztelt Wens David! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk...
  • D
    Domeyzzzzka új témát (unban) hozott létre itt: Lezárt kérelmek.
    Felhasználónév: Domeyzzzzka Miért kaptál bant?:fogalmam sincs most akartam eloszor játszani a szerveren Mi történt?: Tisztelt...
  • FronTpleX19
    Egyéb kérelem - MINTA < Fórum neved? > < Brian Johnson. > < Mit szeretnél hogy csináljak? > < Felhasznónév cseréje fórumon. > <...
  • D
    mainap folyamán fel szeretem volna menni mert ujra szeretném kezdeni az rp-s életem és az ac által kilettem bannolva
  • Slider
    Slider válaszolt a következő témára: unban.
    Szia. Ezt is zárom és helyezem. Itt sem minta szerint lett ki tölve a kérelem...
  • Slider
    Slider válaszolt a következő témára: UNBAN.
    Szia. Ezt zárom és helyezem, mivel nem minta szerint lett kitöltve.
  • D
    Domeyzzzzka új témát (UNBAN) hozott létre itt: Lezárt kérelmek.
    kilettem az ac által rugva és nem tudom mivan ilyenkor semmitsee használok most kezdenék el ujra rpzni ezzen a szerveren
  • FronTpleX19
    FronTpleX19 új témát (Ház igénylés.) hozott létre itt: Ház igénylések.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Brian Johnson. Születési helye, ideje: Las Venturas,1999.12.06. Anyja neve: Gabriella Johnson...
  • D
    Domeyzzzzka válaszolt a következő témára: unban.
  • FronTpleX19
    FronTpleX19 válaszolt a következő témára: Ház igénylés..
    Ki javítottam egy másik nyitásával,ezt lehet törölni nyugodtan.