Utolsó aktivitás

• Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Nissan Silvia Body uvmap.
    Felül fogjuk vizsgálni, nem mondom azt, hogy az elkövetkezendő 1 hétbe lesz javítva, de mindenképp át lesz nézve ez és több modell is.
  • Körte
    Körte reagált 𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢 posztjára ebben a témában: Nissan Silvia Body uvmap a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Martin Johns ◄ Jármű megnevezése: ► Nissan Silvia S14 ◄ Részletes leírás: ► Az autó costum body elemei semmilyen...
  • Buntold
    Buntold reagált riczu posztjára ebben a témában: carrying more than a badge a következővel: Fire Fire.
    wish you were here
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: [SZAVAZÁS] Elavult járművek.
    Csatlakozok az előttem szólóhoz, a Weismann NAGYON népszerűtlen a többi társához képest és tekintve hogy csak ládából lehet szerezni...
  • Boni
    Boni reagált Lusi posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Haha Haha.
    Kifejthetnéd, bővebben is, elég kritikus válaszod volt ez megért számodra egy 30db hibapontot. Vagy építő jellegű vagy inkább ne adj...
  • D
    dvnzillv válaszolt a következő témára: [SZAVAZÁS] Elavult járművek.
    Látva, hogy előttem többen is ajánlottak cserére olyan autókat, amik nem feltétlenül modellhibásak, csak egyszerűen nem tetszetősek a...
  • Körte
    Körte reagált Boni posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Fire Fire.
    Üdv, BMW-k elavultak és senkinek nem kellenek, viszlát. U.i: @Körte a kisebbséget támogatja.
  • Boni
    Boni válaszolt a következő témára: [SZAVAZÁS] Elavult járművek.
    Üdv, BMW-k elavultak és senkinek nem kellenek, viszlát. U.i: @Körte a kisebbséget támogatja.
  • Zsery
    Zsery reagált Misi posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Az audi a6-ot érdemes megnézni valóban. Szóljatok ha csak nálam ez a helyzet de a kaszni tükröződése nagyon zavaró. Én használnék a6-ost...
  • M
    Misi válaszolt a következő témára: [SZAVAZÁS] Elavult járművek.
    Az audi a6-ot érdemes megnézni valóban. Szóljatok ha csak nálam ez a helyzet de a kaszni tükröződése nagyon zavaró. Én használnék a6-ost...
  • Dopa
    Dopa reagált Kicsikovax posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mercedes E250 Estate helyett is megnéznék egy újabb modelt a szerveren. Nem feltétlen kell legyen ugyanúgy Mercedes, egy kombi amerikai...
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált zotya posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    BMW M8 Competition Az autó helyenként tartalmaz M8 vonásokat, a hátulja egyáltalán nem esztétikus, elavult a modell. Nem cserélném...
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált Bishop posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mercedes-Benz W126 560SEC Tudomásom szerint ez elég régi modell már, ráférne egy frissítés, vagy akár egy teljes modellcsere egy másik...
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált dvnzillv posztjára ebben a témában: [SZAVAZÁS] Elavult járművek a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem tudom, hogy ez mennyire handling és mennyire modell, de a Lamborghini Huracán kerekei az egyik oldalon sokkal kintebb vannak.
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Mookie Cruz Jelentkezési Lapja.
    Tisztelt Mookie Cruz! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk...