Utolsó aktivitás

• FreDD
    FreDD reagált Smiley posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Hali, szinte már vártam ezt a PK-t. Én voltam az az ismeretlen személy. Amikor idáig elgurultunk, már ötször nyomtam meg a kiszállás...
  • Sentinel
    Sentinel reagált Bence58 posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Fire Fire.
    Karakter ID alapján @Smiley volt, helyezem az admin panaszokhoz. Edit: A bíráló adminnak csatolom a következőt (a kiszállás bugoltatás...
  • Smiley
    Smiley válaszolt a következő témára: Naomi Cruz - Smiley.
    Hali, szinte már vártam ezt a PK-t. Én voltam az az ismeretlen személy. Amikor idáig elgurultunk, már ötször nyomtam meg a kiszállás...
  • FreDD
    FreDD reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Szomorú Szomorú.
    Panasztevő InGame neve: ► Naomi Cruz ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Ismeretlen személy ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► PG...
  • mikRobi
    mikRobi válaszolt a következő témára: Eladó Dodge Charger Hellcat Widebody.
    Csá 5-be elhozom ha megvan még
  • Bence58
    Bence58 válaszolt a következő témára: Naomi Cruz - Smiley.
    Karakter ID alapján @Smiley volt, helyezem az admin panaszokhoz. Edit: A bíráló adminnak csatolom a következőt (a kiszállás bugoltatás...
  • B4ZSY
    B4ZSY reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Szomorú Szomorú.
    Panasztevő InGame neve: ► Naomi Cruz ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Ismeretlen személy ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► PG...
  • matvej
    matvej reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Menő Menő.
  • JanosiG
    JanosiG reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Szomorú Szomorú.
  • Laquez
    Laquez reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Wow Wow.
  • Gregur
    Gregur reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Wow Wow.
  • slatyaking
    slatyaking reagált Leventee posztjára ebben a témában: Naomi Cruz - Smiley a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • slatyaking
    slatyaking reagált Buntold posztjára ebben a témában: Pierre Diavola - Naim Berker [Buntold] a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül. @str1kebab
  • L
    Leventee új témát (Naomi Cruz - Smiley) hozott létre itt: Lezárt panaszok.
  • M
    Mokka válaszolt a következő témára: Evening car band.