Utolsó aktivitás

• aMárkooo
    aMárkooo válaszolt a következő témára: Z/H.
    RT- elkelt. Widebody még elérhető
  • #Sleazy
    #Sleazy válaszolt a következő témára: [Deputy Sheriff Trainee]: Krenzy D Walkeer.
    Hali! A lap kissé üres, légyszives ezeket még pótold. 1. Téma címe: [Deputy Sheriff Trainee]: Karaktered neve Kelt: NAP/HÓNAP/ÉV...
  • K
    SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" I. In Character: (Itt leginkább a karakteredre...
  • dogab93
    dogab93 válaszolt a következő témára: Louisa Drumb panasztétel.
    Kedves Alexei! Én nem rosszindulatból írtam ezt a pk-t ,hogy neked vagy Ozan-nak ártani próbáljak. Azt ,hogy miért van idő kiesés a...
  • Buntold
    Buntold reagált Alexei posztjára ebben a témában: Louisa Drumb panasztétel a következővel: Imádom Imádom.
    Szép napot! Szeretném kifejteni mi alapján formáltam és jutottam erre a döntésre, aminek a végén Buntold is segített elemezni. Sokat...
  • flaash
    flaash reagált Buntold posztjára ebben a témában: Louisa Drumb panasztétel a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia. Mint a bannt osztó adminisztrátor szólnék a dologhoz, mert nagyon szúrja a szemem a tény, hogy nem a saját logod küldted be ide...
  • flaash
    flaash reagált Rypapa posztjára ebben a témában: Ike Tapp - Magnus Svensson [Rypapa] a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mivel az illető nem reagált, így a videók alapján 90 perces adminjailbe részesítem Nonrp indokkal!
  • Alexei
    Alexei válaszolt a következő témára: Louisa Drumb panasztétel.
    Szép napot! Szeretném kifejteni mi alapján formáltam és jutottam erre a döntésre, aminek a végén Buntold is segített elemezni. Sokat...
  • Buntold
    Buntold reagált dogab93 posztjára ebben a témában: Louisa Drumb panasztétel a következővel: Wow Wow.
    Én tudom,hogy nem követtem el semmit.Én nem egy tizenéves kisgyerek vagyok ,hogy ne merném elvállalni ha vaj lenne a fülem mögött.A...
  • M
    Mate2001 válaszolt a következő témára: MERCEDES GT63S.
    Hali. Bedobnék érte egy PP-ből kibővített garázst,ha érdekel.
  • dogab93
    dogab93 válaszolt a következő témára: Louisa Drumb panasztétel.
    Én tudom,hogy nem követtem el semmit.Én nem egy tizenéves kisgyerek vagyok ,hogy ne merném elvállalni ha vaj lenne a fülem mögött.A...
  • zotya
    zotya reagált Debo posztjára ebben a témában: Elutasítva Zdenko Blerim - Debo a következővel: Dühítő Dühítő.
    Szia, erre az indokra nem jár unban!
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Louisa Drumb panasztétel.
    Szia. Mint a bannt osztó adminisztrátor szólnék a dologhoz, mert nagyon szúrja a szemem a tény, hogy nem a saját logod küldted be ide...
  • K
    Kristof0 reagált mmarcell posztjára ebben a témában: Ashly S Hill ház + garázs igénylése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Ashly S Hill Születési helye, ideje: Las Venturas, 2007.03.07 Anyja neve: Elizabeth S Hill Személyi...
  • M
    mmarcell reagált Kristof0 posztjára ebben a témában: Mateo S Hill Ház+Garázs Igénylése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Mateo S Hill Születési helye, ideje: 2001.02.18 Las Venturas Anyja neve: Elizabeth S Hill Személyi...