- Augusztus 20, 2024
- 11
- 2
- Karakter
- Ken Hashimoto
Yakuza
OOC bemutatkozás:
Sziasztok, Botondnak hívnak és jelenleg a 18 éves vagyok. Családommal Szombathelyen élem a mindennapjaim és próbálkozom mindig a maximumot nyújtani. Szombathelyre járok iskolába is, itt informatikát tanulok. Szabadidőmben imádok edzeni illetve a barátnőmmel lenni. A másik szabadidős tevékenységem a gépezés. Szeretek számítógépes játékokkal játszani, röviden ennyi.
Frakció történet:
A Yakuza egy bűnszervezet, amely Japánban és más országokban is tevékenykedik. Célja a hatalom és a profit megszerzése illegális tevékenységek révén, mint például a szerencsejáték, a prostitúció, a kábítószer-kereskedelem és a védelmi pénzek begyűjtése. A bűnszervezet hierarchiája nagyon szigorú. A legmagasabb rangú tagok Ken Hashimoto és Domen Yoshi, akik a családok fejei. Alattuk van az saiko, akik a családok helyettesei. A ranglétrán még további szintek vannak, beleértve a kyodai és a shatei. A Yakuza tagjai általában férfiak, de vannak női tagok is. A tagok általában japánok, de vannak külföldi tagok is. Jelképei közé tartozik a tetoválás, a katana és a különféle illegális tárgyak. A tetoválás a tagság jelképe, a katana a hatalom és a tekintély szimbóluma, a többi pedig a bátorságot és az elszántságot képviseli. A szervezet vezetője Ken Hashimoto, aki egy középkorú, ambiciózus férfi. Hashimoto célja, hogy a Yakuza-t a világ legerősebb bűnszervezetévé tegye. A célja hogy megszerezze a hatalmat és a befolyást. Ehhez illegális tevékenységekbe fognak, mint például a szerencsejáték, a prostitúció, a kábítószer-kereskedelem és a védelmi pénzek begyűjtése. A Yakuza tagjai készek bármire, hogy elérjék a céljaikat. Tagjai általában nagyon erősek és kegyetlenek. Nem félnek erőszakhoz folyamodni, hogy elérjék a céljaikat. A bűnszervezet tagjai általában nagyon becsületesek a saját törvényeik szerint, de nem ismernek kegyelmet az ellenségeik iránt. A Yakuza általában ellenséges a többi frakcióval. A célja, hogy a világ legerősebb bűnszervezetévé tegye magát, és ehhez mindent megtesznek, hogy elpusztítsák a rivális frakciókat. A jövője bizonytalan. A Yakuza egy erős és veszélyes bűnszervezet, de a hatóságok is aktívan harcolnak ellene. Hashimoto ambiciózus vezető, és valószínűleg mindent megtesz, hogy a Yakuza-t a világ legerősebb bűnszervezetévé tegye.
Ken Hashimoto története:
Ken története a Yakuza mélyén gyökerezik. Szülei korán elhunytak, árván maradt. Gyermekkorától kezdve a szervezet árnyékában nőtt fel, megtanulva a kemény szabályokat és a könyörtelen harcot a túlélésért. Fiatal korában már bizonyította bátorságát és hűségét, így gyorsan emelkedett a ranglétrán. A hatalomvágy azonban hamarosan felülkerekedett Hashimotoban. Látta a szervezet gyengeségeit, a belső harcokat és a riválisok fenyegetését. Egyetlen cél lebegett a szeme előtt: a Yakuza egyesítése és a világ legerősebb bűnszervezetévé tétele. Hashimoto módszerei nem mindig voltak tisztességesek, de mindig hatékonyak voltak. Zseniális stratégáival, könyörtelen taktikáival és erős személyiségével fokozatosan megszilárdította hatalmát. Az évek során számos rivális klánt semmisített meg, és új területeket hódított meg a szervezet számára. Hashimoto uralma alatt a Yakuza egyre nagyobb és befolyásosabb lett. A szervezet kiterjesztette tevékenységét a szerencsejátékra, a prostitúcióra, a kábítószer-kereskedelemre és a védelmi pénzek beszedésére. Hashimoto hálózata világszerte elterjedt, és számos befolyásos politikus és üzletember állt a zsebében.
Hogyan lehet bekerülni hozzánk:
A szervezetbe való bekerülésre nagyon egyszerű módon zajlana. A helyszín az a legális szórakozóhelyünk lenne a Club Sega-ban. Itt meghírdetünk pultos, felszolgáló állásokat és egy IC majd OOC tagfelvétel után a sikeresen továbbjutottak bekerülnek a ranglétra legalsó fokára.
Mik a terveim a frakcióval?
Elsősorban egy olyan közösséget szeretnék kialakítani, ahol jó környezetben és hangulatban telne a szerveren töltött idő. Szeretnék egy színvonalas és RP-s frakciót létrehozni, vezetni és tagja lenni. Nem eltitkolt célom az sem, hogy szigorú szabályok lesznek a frakción belül. Továbbá szeretném segíteni a szervezet tagjait, hogy értékes és színvonalas tagjai legyenek mind a szervernek, mind a csapatnak.
Miért pont engem válasszatok?
Azért tartom magam alkalmasnak a feladatra, mert szerintem sikerült már elég tapasztalatot szereznem ahoz, hogy sikeresen és akadálymentesen tudjam vezetni a frakciót. Voltam már leader és tisztában vagyok a rám leselkedő feladatokra és képes leszek leküzdeni azokat. Rengeteg tervem van a frakcióval. Szeretnék egy vidám és céltudatos közösséget kialakítani, ahol fejlődhet az ember. Segítőkész vagyok bármiről is legyen szó, illetve szívesen fogadom a kritikát is, mivel azok által is tudok feljlődni. Jártas vagyok az illegál RP-ben, szóval ez nem fog gondot okozni.
Frakció felépítése:
Oyabun - A legfelsőbb vezető, ő dönt mindenről.
Saiko - A vezetők legnagyobb bizalmasai, és egyben jobbkezei is.
Satei - Piszkos munkákat végeztet el az embereivel, ő vezeti az alatta lévő embereket.
Kyodia - Shatei jobbkeze, általában a kivégzéseknél piszkos munkáknál ő is ott van.
Kaikei - Már beavatott tag.
Shingin - Még nem beavatott személy, klubjainkban dolgozik.
Egyéb:
Köszönöm aki elolvasta, és támogat! Sajnos a fórumhoz már nem nagyon értek. Régen jobban toltam, de azért remélem így sem gond ha beadom, mivel sokat foglalkoztam vele. További szép napot!
Utoljára szerkesztve: