LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
AndrisHány éves vagy?
24Mutatkozz be röviden.
Andris vagyok, 24 éves. Szeretek csapatban dolgozni, RP-zni és új dolgokat tanulni. Aktív játékos vagyok, hosszabb távra tervezek a szerveren.Mi az accountod ID-je?
9185Hány játszott perccel rendelkezel?
1397Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
15–20 óraRendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen [ ]NemRendelkezel működőképes mikrofonnal?
[X]Igen [ ]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről!
https://imgur.com/a/RnOY62FÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Wens DavidSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2001.01.07Édesanyja leánykori neve:
Miller AnnaBejelentett lakcíme:
Idlewood, Los SantosRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Nem, de nyitott vagyok a tanulásraMi a legmagasabb iskolai végzettsége?
[ ]Általános Iskola [ ]Szakmai Iskola [X]Középiskola (Érettségi) [ ]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretnék egy stabil, hasznos munkát végezni, ahol csapatban dolgozhatok és fejlődhetek IC szinten.Miért Önt válasszuk?
Megbízható, aktív és tanulékony vagyok, hosszú távon szeretnék a frakció része lenni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
[ ]7:00-15:00 [ ]15:00-18:00 [X]18:00-22:00 [ ]22:00-23:59 [ ]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
A motorolajból kiszűri a szennyeződéseket, hogy megvédje a motort.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtőfolyadék hiánya, rossz hűtőrendszer, meghibásodott ventilátor.Mire való a motorolaj és mit jelölnek az 5W-30, 10W-40 számok?
A motorolaj ken, hűt és tisztít. A számok a viszkozitást jelölik hideg és meleg hőmérsékleten.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A jármű hibáinak kiolvasása és diagnosztizálása.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Régi olaj leengedése, olajszűrő cseréje, új olaj betöltése, szint ellenőrzése.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Wens David
Kelt: 2026.06.09