- Február 25, 2024
- 5
- 2
- Karakter
- Tray Sanders
Jelentkezési lap:
Neved (Valós + InGame):
Ricsi, Tray Sanders
Életkorod:
Jelenleg a tizennegyedik életkoromban vagyok.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kitiltva, a szerverről? (UCP képet mellékelj!)
Tudomáson szerint a szerver még nincsen megnyitva, ezért még nem voltam sem kitiltva, sem adminjailben!
Hány játszott perccel rendelkezel? (UCP képet mellékelj!)
0, mivel még nem voltam fenn!
Miért szeretnél Adminsegéd lenni?
Azért szeretnék adminsegéd lenni, admin helyett mert szeretek játszani a szerveren, és úgy gondolom, hogy ez a pozíció lehetőséget ad arra. Emellett szeretnék még segíteni az embereken.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd szerepe a közösség vagy szervezet mindennapi működésének támogatása, beleértve a kommunikációt, problémamegoldást, stb..
Miért pont téged válasszunk, miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Engem válasszanak, mert rendelkezem a szükséges tapasztalattal, elkötelezettséggel és közösség vezetéssel. Valamit hatékonyan kezelem a konfliktusokat, és rendes döntéseket tudok hozni nyomás alatt.
Írj három-három darab pozitív illetve negatív tulajdonságot magadról.
Pozítív tulajdonságaim: rugalmasság, proaktivítás, empátia.
Negatív tulajdonságaim: perfekcionizmus, időnként nehezen delegálok, túlzott munkamorál
Szeretnél későbbiekben Adminisztrátor lenni?
Amennyiben igen, miért?
Nem szeretnék.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit volnál hajlandó az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Napi 3-4-órát biztosan fenn tudnék lenni a szerveren, és ebből minimum 2-órát mindennap az Adminsegéd feladatok ellátására fordítanám.
Mit mutatnál be a szerveren egy kezdő játékosnak? (Legalább 3 helyszínt írj, válaszodat indokold.)
Városháza: itt tudják a kezdő játékosok az iratikat kiváltani, illetve itt vehetnek fel munkát, itt bejelenthetik az ingatlanjaikat, stb..
Autósiskola: Itt tudnak a játékosok jogosítvány készíteni, aminek hála tud vezetni gépjárműveket.
Autókereskedés: Itt tudják a játékosok megvásárolni a saját gépjárműjüket.