Tompa ötletei HCRP karakterre.

Tompaaa

Roadman
Július 7, 2023
21
20
Karakter
Thomas Dawidson
Szerintem egyik szerveren sincs értelme manapság karaktertörténetet írni és nincs is. Ez segítene újra fellendülnie a HCRP részlegnek.

1. elfogadott badge szerveren a neved mellett picikébe.

Nem lenne sok értelme, de látják az emberek hogy elfogadott HCRP karakter az illető.

2. Egy bizonyos szerver vezetősége megadott követelményekkel írt karaktertörténettel rendelkező játékos a szerepéhez mérten tudna kérelmezni interiort vagy házat.

3. Verify karakternek több joga van a szerveren mint egy sima játékos.

Pl tudsz RP-zni pszhiopatát és társait.

4. Esetleg jutalmazni őket.

Ezzel is jobban felmenne a száma az újra / kezdő de lelkes játékosoknak.

5. Esetleg havi sorsolás verify karakterek között hogy hogy vezetik a topicjukat és karakterjeiket és ebből is egy ilyen versenyt csinálni mint ez is.

• Kedvelés
Reactions: Bence and Darki

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
Esetleg ha valakinek lenne elfogadott badge, akkor annak lehetne egy rövid karakter leírását olvasni a szerveren, és akkor lehetne szerezni ilyen badget, ha valaki jól vezetne fórumon egy karaktersztoryt.
Viszont szerintem felesleges a több jog, hiszen a HCRP-nek pont ez lenne a lényege, hogy csak RP-zen az adott játékos és ne foglalkozzon mással. + ez a ház igénylés/tárgy igénylését se tartom jogosnak. A jól vezetett karakterek jutalmazása pedig egy jó ötlet lenne, hogy ösztönözze a szerver vezetősége az új játékosokat a rendes szerepjátékhoz.

Benedek

1k1t
SzuperAdmin
Augusztus 21, 2022
184
120
19
Dunaújváros
Karakter
Basam al-Asmar
Ez sem rossz ötlet, de ha bekerül ez a lehetőség mindenképp át kell gondolni, hogy mik azok a feltételek amiket megkaphat egy player.

Tompaaa

Roadman
Július 7, 2023
21
20
Karakter
Thomas Dawidson
Esetleg ha valakinek lenne elfogadott badge, akkor annak lehetne egy rövid karakter leírását olvasni a szerveren, és akkor lehetne szerezni ilyen badget, ha valaki jól vezetne fórumon egy karaktersztoryt.
Viszont szerintem felesleges a több jog, hiszen a HCRP-nek pont ez lenne a lényege, hogy csak RP-zen az adott játékos és ne foglalkozzon mással. + ez a ház igénylés/tárgy igénylését se tartom jogosnak. A jól vezetett karakterek jutalmazása pedig egy jó ötlet lenne, hogy ösztönözze a szerver vezetősége az új játékosokat a rendes szerepjátékhoz.
A több jog az abba merülne ki hogy szabadabban megnyilhatsz bizonyos RP részeken. PL pszhiopata karakterrel beleegyezéssel feldarabolsz egy embert és társai.
az igénylés része hogy te 34 éves Rodrigo van ex maffia tag és te 'Santos egyik eldugott részében élsz egy régi mercivel. Csak például nincs annyi pénzed a szerveren és nem akarsz grindolni vagy fizetni. Persze ezeket nem adhatod el és társai.
vagy ha olyan karaktered van aki üzemeltet egy night clubot mert olyan személyisége vagy cuccai, akkor adjon neki a szerver egy nightclub-ot. Persze eléggé erős bírálaton átmenve ezel azt jelezve neked hogy nem lesz ez miatt mindenki kőgazdag a szerón.

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
A több jog az abba merülne ki hogy szabadabban megnyilhatsz bizonyos RP részeken. PL pszhiopata karakterrel beleegyezéssel feldarabolsz egy embert és társai.
az igénylés része hogy te 34 éves Rodrigo van ex maffia tag és te 'Santos egyik eldugott részében élsz egy régi mercivel. Csak például nincs annyi pénzed a szerveren és nem akarsz grindolni vagy fizetni. Persze ezeket nem adhatod el és társai.
vagy ha olyan karaktered van aki üzemeltet egy night clubot mert olyan személyisége vagy cuccai, akkor adjon neki a szerver egy nightclub-ot. Persze eléggé erős bírálaton átmenve ezel azt jelezve neked hogy nem lesz ez miatt mindenki kőgazdag a szerón.
így már ezt a részét is támogatom, viszont akkor meg lehetne csinálni, vagy csak szabályzatba beleírni és felügyelni, hogy ezeket a tárgyakat nem lehetne eladni, hiszen ezt a karakter kapta, és nem arra van, hogy kereskedjen vele az illető, természetesen ha a történetébe elköltözik, akkor lemondhatna az adott tárgyról.

• Kedvelés
Reactions: aSoma and Tompaaa

aSoma

Barangoló
Március 2, 2024
28
6
21
Karakter
Nazim Al-Ishaq
Szia.
Amit leírtál egy részben igaz. De scriptek, és akár kisebb előnyök nélkül nem lehet már HCRP-zni. 2024 van, talán 2013-ban el lehetett így lenni, de már kell valami motiváció ezekre. Így még lehet, hogy működne is a dolog.

Szerintem egyik szerveren sincs értelme manapság karaktertörténetet írni és nincs is. Ez segítene újra fellendülnie a HCRP részlegnek.

1. elfogadott badge szerveren a neved mellett picikébe.

Nem lenne sok értelme, de látják az emberek hogy elfogadott HCRP karakter az illető.

2. Egy bizonyos szerver vezetősége megadott követelményekkel írt karaktertörténettel rendelkező játékos a szerepéhez mérten tudna kérelmezni interiort vagy házat.

3. Verify karakternek több joga van a szerveren mint egy sima játékos.

Pl tudsz RP-zni pszhiopatát és társait.

4. Esetleg jutalmazni őket.

Ezzel is jobban felmenne a száma az újra / kezdő de lelkes játékosoknak.

5. Esetleg havi sorsolás verify karakterek között hogy hogy vezetik a topicjukat és karakterjeiket és ebből is egy ilyen versenyt csinálni mint ez is.
Én az ötletet támogatni tudom! Igen, kell egy kis motiválás a HCRP-seknek, csak simán a kreativításból nem lehet egy jó rp-t kihozni, mert arra már ingerszegények az emberek. Én is azért írtam az RP-hez, és nem csak a pénz farmolásához ötletet, és ezeket értékelem, akik nem egy újabb pénzfarmolós ötletet eszel ki, hanem tesz valamit ezzel az RP-s közösségnek.