Szerelőtelep pályázat.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Barni

Közösség kedvenc fórum ötletelőgép
Február 26, 2024
49
21
Karakter
William Kennedy

logo_trial_1.png

Telephely története:

A telep helyet eredetileg Jason műhelye néven alapította Thomas apja Jason Alesano 70-es években. A műhely eleinte szinte
minden féle dolgokkal foglalkozott: mopedektől elkezdve a teherautókig. 2006-ban eltávozott Thomas Apja Jason.
Mivel Thomas emberek nélkül volt ott apja régi műhelyével elhatározta hogy folytatja csak emberek kellenek neki.
Ott volt unokatestvére Chuck aki igazi megszállottja volt az autóknak akinek még autóvillamossági diplomája is volt.
Korszerűsíteni kellett a szerszámokat. Ezért megállapodást kötöttek a Castrol-al és a Bosch-al is. Így is sok időbe telt a
műhely korszerűsítése de a fiúk csak dolgoztak és nem álltak meg. Thomas sokat nézte az internetet
hátha talál állásra jelentkezőket. Később aztán csatlakozott egy öregember aki tapasztalt szerelő volt ezért így hárman
2008-ban megnyitották a Las Venturas Mechanic Shop-ot. Eleinte félve jártak az emberek hozzájuk mivel
nem nagyon volt bizalom feléjük. Thomas sokat költött mindenki fejlesztésére.
Most már aki Los Santosba lakik az csak hozzájuk jár.

image0.png

Műhelyben lévő szerszámok:

A Las Venturas Mechanic Shop műhelyében megtalálható a Castrol és a Bosch jóvoltából:

Guruló aláfekvők, imbusz és racsnis csavarkészletek, csápos emelők, kerék centírózó gépek, kerék összerakó gépek, hegesztőgépek, klímafeltöltő és egyéb dolgok.
A telephelyen megtalálható több fentiekben említett dolgokkal beállók, egy öltöző ház mellette egy civil garázzsal az autók számára.

th-1230432068.jpg

Rólam:

Sziasztok! Barnabás a nevem de jobban szeretem ha simán Barni-nak hívnak.
15 éves vagyok most kezdtem a kilencedik osztályt ősszel.
hobbyjaim vannak például: motorozás, focizás.
Mta-zást 3-4 éve kezdtem és nagyon szeretem ezt a platformot. Több szerveren is voltam Frakció leader szinte vittem már mindent.
Segítőkész, magabiztos és kedves vagyok.

Aktivitás:

Nagyjából minden nap tudok lenni sulitól függően ha nem akkor AL-Leader lenne helyettem.

Rangok:

Telephelyvezető:

A Hely vezetője ő felel szinte mindenért: casco kötése, panaszok
elbírálása, heti leadandó beszedése,
És meetingek lebonyolítása.

Telephelyvezető-helyettes:
A tulaj távollétében ugyan azt
a munkát végzi.

Csoportvezető:
Ő van jelen szinte folyamatosan a műhelyben feladata a munka felügyelése és tagfelvétel is.

Veterán Szerelő:
Csoportvezetőnek segít, már jó ideje a frakció tagja.

Profi Szerelő:
Már régen a frakció tagja és nagyobb felelősséggel bír a vezetőség és alacsonyabb rangú társai felé. Vontatásra már képes.

Szerelő:
1 hete már tag kisebb tapasztalattal rendelkezik de még közel sem profi

Újonc Szerelő:
Ilyen rangba kerül akit felvesznek de 1 hét után egy vizsgával karöltve szerelővé válik.

Tagfelvétel Menete:

Első körben a fórumon írnia kell egy lapot ahol számít a helyesírás. Miután el lett bírálva és megfelel lenne egy ooc elbeszélgetés
a frakció szabályokkal. Miután átment ezen is lenne ic egy szerelés természetesen mindent le rp-zve és ha az is rendben van a frakció tagja.

Másik mód a bekerülésre:

Vasárnaponként lenne egy meeting amiben mindig lenne egy rész ahol lehet beajánlani jó munkaerőt nyilván csak nagyobb rangú személy tehetne (veterán szerelő már igen). nyilván aki ajánlást tesz annak viselnie kell amit tesz az ajánlott személy. Nyilván ha panasz érkezik rá akkor aki ajánlotta is kap büntetést ezért.

Elvárásaink:

Elvárásaink nem nagy kérések kor igazából mindegy csak kellően érett ahhoz hogy normális legyen a lényeg az lenne hogy helyesen tudjon írni és normálisan kommunikálni.

Frakcióval kapcsolatos tervek:

Az AL-Leader-el,Gergővel az lenne a célunk főként hogy jól lehessen keresni nálunk viszont megfizethető legyen a város számára. Nyilván valóan a családias környezet is alapfeltétel ezért minden vasárnap meetingeken megbeszélnénk minden problémát. Nyilván mindenki azért jelentkezik szerelőnek hogy keressen pénzt aztán kilépjen például duty afk stb. Nekünk az a célunk hogy mindenki azért legyen nálunk mert szereti ezt a frakciót.

Autók:

Vontaktókra és vezetőségi járművekre gondoltam.

Végszó:

Mindenképp vezetnénk a beadandókat exel-ben, casco-kat a megfelelő szobában és a szabadságokat is discordon.
Én azt gondolom ha megkapnánk a frakciót akkor jó kezekbe kerülne. Ha esetleg érdekelne itt
a egyedileg készített Discord csoport: https://discord.com/invite/KZYDBjq3bT

Utoljára szerkesztve:

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Szia, a Los Santos Mechanic Shop nincs már a pályázható frakciók között. Nem helyezem a témát, alakítsd át a pályázható frakciónak megfelelően.

• Kedvelés
Reactions: Barni

Barni

Közösség kedvenc fórum ötletelőgép
Február 26, 2024
49
21
Karakter
William Kennedy
Szia, a Los Santos Mechanic Shop nincs már a pályázható frakciók között. Nem helyezem a témát, alakítsd át a pályázható frakciónak megfelelően.
Szerkesztettem.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Szia,

A vezetőség átolvasta pályazatodat, és közös megegyezés alapján a pályázat elfogadásra került. Várunk titeket egy személyes, TeamSpeak 3 szerverünkön (ts.westmta.com) lezajló meghallgatásra.

Személyes megjegyzés: A pályazatban említett leadertársaddal együtt keressetek fel discord, vagy fórum privátüzenetben a fent említett beszélgetés időpontja végett.

• Kedvelés
Reactions: Barni and Milan02
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.