Szerelőrendszer ötlet

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
- Kaszkós járművekhez lehessen küldeni külön kaszkós ajánlatot, ami 50 vagy 75 százalékkal olcsóbb mint egy sima szerelés.
- Frakció leadereknek legyen egy gomb az F3-as panelben ahol tudnak hozzáadni járművet a kaszkós kocsik listájához.
- Kizárólag legális frakciók autóját lehessen hozzáadni ehhez a listához.

• Kedvelés
Reactions: Barni

Barni

Közösség kedvenc fórum ötletelőgép
Február 26, 2024
49
21
Karakter
William Kennedy
Támogatom egyszerűbb lenne vele.

iroo

ceo of fórum
Very Important Person
December 2, 2022
169
225
Karakter
Archie Colon
- Frakció leadereknek legyen egy gomb az F3-as panelben ahol tudnak hozzáadni járművet a kaszkós kocsik listájához.
Tegyük fel hogy Bence elfogadja és megcsinálja ezt a rendszert akkor szerinted a szerelő leaderek egyesével hozzáadnak majd járműveket? :c
Szerintem nagyon durván sok idő inkább frakciókat lehessen hozzáadni és az egyszerűbb mindenkinek.

- Kizárólag legális frakciók autóját lehessen hozzáadni ehhez a listához.
Ezt meg nem értem hogy illegálnak vagy civileknek miért ne lehetne.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Ezt meg nem értem hogy illegálnak vagy civileknek miért ne lehetne.
Szerinted reális az, hogy egy illegális bűnszervezet autóit fillérekért szerelik azért, mert karakteren kívül haverok?

Bencével beszéltünk már erről az egész kaszkós script ötletről, mondott egy másik megoldást, nagy eséllyel az lesz megvalósítva, ha meg lett.

Tegyük fel hogy Bence elfogadja és megcsinálja ezt a rendszert akkor szerinted a szerelő leaderek egyesével hozzáadnak majd járműveket? :c
Szerintem nagyon durván sok idő inkább frakciókat lehessen hozzáadni és az egyszerűbb mindenkinek.
Nyitáskor kell csak bajlódni vele, nem lesz minden frakciónak gondolom minden szerelőtelephez kaszkója, illetve gondolom fizetni kell majd a telepeknek érte havidíjat. De az jobb ötlet, hogy frakciókat lehessen hozzáadni, ennek értelmében módosítottam is a dolgot.

iroo

ceo of fórum
Very Important Person
December 2, 2022
169
225
Karakter
Archie Colon
Szerinted reális az, hogy egy illegális bűnszervezet autóit fillérekért szerelik azért, mert karakteren kívül haverok?
Ezt pontosan most nem értem.

Barni

Közösség kedvenc fórum ötletelőgép
Február 26, 2024
49
21
Karakter
William Kennedy
Ezt pontosan most nem értem.
Itt szerintem arra gondol hogy nem nagyon fér bele rp kereteibe az hogy bandákkal illetve maffiákkal szerződést kössünk olcsóbb szervízekről.Mivel Ic nemtudunk róla hogy mit csinálnak így tárgytalan bármilyen szerződés.

Bence58

Fórum betyár
Tulajdonos
Augusztus 21, 2022
378
183
nem tudom, hogy jött ide h ooc haverok, de miért ne köthetne cascot az illegális frakció legális cége?
végül úgy lesz, hogy ha frakció járművet szerelsz az frakciószámláról veszi le a pénzt és aki kötött ic cascot annak az fknak az adott szerelőtelep visszafizet x százalékot.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.