Sufnituning

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
Egy olyan ötletem támadt, hogy lehetne sufnituning a szerveren.

A koncepció a következő lenne:

Lenne egy elrejtett helyszínen egy kis garázs, amelyben a játékosok személyre tudják szabni az autójuk tuningját.
A teljesítményüket tudnák nagyon rontani, illetve sokat javítani, minden részét az autónak.
Természetesen ez teljesen illegális lenne, és amennyiben kiderül egy autóról, hogy tuningot kapott, akkor bevonható rá az engedély.
Ez a tuning teljesen független lenne a prémium tuningoktól, és egy magas árú szerveren megkereshető pénzből lenne fizethető.

Tuning működése:
Amennyiben valaki bemenne a garázsba, válszthatna opciókat, hogy milyen részt szeretne átalakítani, teszem azt, valaki nagyon nem tud megálllni a kocsijával, akkor tudna erősíteni a fékein.
Ha valaki szeretne a gyorsulásán javítani, azt is megtehetné, viszont amennyiben egy autó túl lenne tuningolva, az idővel tönkremenne, és hiába szeretltenék meg x km után újra lefüstölne az autó.
Úgy képzelem el, hogy alkatrészeket lehetne fejleszteni az autón, viszont minden autónak meglenne, hogy milyen alkatrészt bír el maximum, viszont, ha valaki vissza szeretné a kocsi teljesítményét csökkenteni, az is ugyanúgy sok pénzbe kerülne.

Tekintve, hogy eléggé összeszedetlenül fogalmaztam mégegyszer összeszedve:
Egy olyan tuningrendszer, amiben az autó bizonyos belső alkatrészeit tudnák a játékosok fejlesztgetni, viszont ha csak egy alkatrészt fejlesztenének maxra fel, akkor a többi nem bírná el stb... Tehát, kísérletezni kéne, hogy mit, hogy bír az autó, ezzel sok játékos ideét lefoglalva, és sok autó teljesítményét növelve/radikálisan csökkentve tudnák. Aki ügyes annak jobban megy az autója, aki nem ügyes annak nem.
Ezt meglehetne típusra is írni, de randomizálva is lehetne ahogy jobban hangzik.

Tompaaa

Roadman
Július 7, 2023
21
20
Karakter
Thomas Dawidson
Nagyon sok modell lenne és nagyon enné a szervert, tapasztalatból mondom.

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
ezek mindd belso atalakitasok lennének, optikát nem dobna, és ha egy rendőr gyanút fogna, hogy a kocsi nem okés, akkor lenne rá eszközük item/egy mérőhelység, ahol ellennőrízhetnék.
Így nem lenne sok model, csak sok egy bonyolult rendszer

Tompaaa

Roadman
Július 7, 2023
21
20
Karakter
Thomas Dawidson
Ez jó ötlet, csak én úgy értelmeztem hogy külső is lenne. De érdekes egy rendszer, nem tudom hogy lenne kivitelezhető.

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
hát bencének sok munkája lenne vele, viszont szerintem akkorát menne mint az uber eats, hiszen máshol ilyen sincsen. Bár nagyon komplikált, hosszú idő lenne jól kitalálni, majd kivitelezni.

• Kedvelés
Reactions: Tompaaa