LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
NorbiHány éves vagy?
20Mutatkozz be röviden.
egy átlagos felnőtt és nem költök játékokra és barátságos jó ember vagyokMi az accountod ID-je?
9339Hány játszott perccel rendelkezel?
jelenleg 10965Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
hetente kb:56 órát.naponta meg 8orátRendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
[B]nem tudom megcsinálni:([/B]Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
teljes mértékben tisztában vagyok veleIC RÉSZ
Teljes neve:
Robert ThompsonSzületési helye:
amerika,los angelesSzületési ideje:
2006.05.10Édesanyja leánykori neve:
Charlotte millerBejelentett lakcíme:
nincsRendelkezik autójavító tapasztalattal?
régen apámmal szereltem de azóta ki jöttem a rutinbólMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[x]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
mert meg akarok tanulni autót szerelni meg szeretnék autókat szerelni rádásul mindent bele adnék a munkábaMiért Önt válasszuk?
mert a maximumot ki tudnám hozni magamból.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00[-]15:00-18:00[-]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
hogy tisztán tartsa a motorolajat, és eltávolítsa belőle a szennyeződéseketMi okozhatja a motor túlmelegedését?
eggyakrabban a hűtőfolyadék hiánya, a termosztát meghibásodása vagy a vízszivattyú romlása okozzaMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj kenést biztosít a motor mozgó alkatrészei számára, miközben hűti, tisztítja és védi őket a kopástólMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A diagnosztikai (OBD) műszer egy olyan elektronikus eszköz, amely az autó saját számítógépes rendszeréhez csatlakozva segít azonosítani és lokalizálni a gépjármű hibáit.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az olajcsere a motor karbantartásának legfontosabb lépése, amelyet hideg vagy langyos motornál, sík felületen kell elvégezni.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Robert Thompson
Kelt: 2026.08.25
Kelt: 2026.08.25