Realisztikus időjárás

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Aiden Hasani >

Ötleted:
< Realisztikus időjárás >

Megjegyzés:
< Röviden annyi lenne az egész hogy lenne szeles idő, esős idő, így a napos idő mellett és ezek kihatással lennének a kocsiknak a tapadására, pl ha nagyon erősen fúj a szél a kocsi jobb oldalától akkor picit kellene ellenkormányozni, esőben kicsit csúszkálna az utakon, hosszabb lenne a féktáv, meg lenne ködös idő, amihez lenne ködlámpa akár hogy jobban lehessen látni. >

Nico

Kittychino
Fő Globális Moderátor
Január 1, 2023
111
50
Karakter
🇺🇸 Nathan Hayes
Nem lenne rossz ötlet, de a régi motornak és az elavult kódnak köszönhetően ezek az időjárási effektusok nagy kihatással vannak a teljesítményre, és mivel a legtöbb játékos nem a legjobb hardverrel rendelkezik, sokak élményét elronthatja.

Nem beszélve arról, hogy a valós időjárás folyamatos, pontos monitorozásához egy külső API használata szükséges, amely a szerver üzemeltetésének költségeit tovább növeli, pedig egy sokak számára szinte haszontalan, a játékosok javarészt kikapcsolnák.

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Igen, ezzel tisztában vagyok hogy azért az FPS-t azt enné rendesen, de lehet meglehet valahogy oldani hogy jó legyen mindenkinek, ezért is írtam az ötletet. Plusz nem úgy értettem a realisztikus esőt hogy rendesen akkor esne amikor irl is, hanem hogy a realisztikus szóba a fizikát lehetne érteni a tapadást, stb...

Nico

Kittychino
Fő Globális Moderátor
Január 1, 2023
111
50
Karakter
🇺🇸 Nathan Hayes
Igen, ezzel tisztában vagyok hogy azért az FPS-t azt enné rendesen, de lehet meglehet valahogy oldani hogy jó legyen mindenkinek, ezért is írtam az ötletet. Plusz nem úgy értettem a realisztikus esőt hogy rendesen akkor esne amikor irl is, hanem hogy a realisztikus szóba a fizikát lehetne érteni a tapadást, stb...

Ez sokat nem változtat a tényen, konfigurálható beállításként pedig azért nem lenne értelme, mert egy kikapcsolással előnyre tehet szert a játékos, ha valóban kihatással lenne a jármű irányíthatóságára is.

• Kedvelés
Reactions: Tony

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
A kezelhetőség nem változna, annyi hogy nem látná magát az esőt, vagy a ködöt, úgy mint a hónál hogy ki lehet kapcsolni, de a kocsinak a kezelhetősége ugyan úgy marad.