- Február 26, 2026
- 8
- 4
- Karakter
- Caleb Lloyd
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
REPORT A DEPUTY
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
REPORT A DEPUTY
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. SZEMÉLYES ADATAIAZ ÖN NEVE: Caleb Lloyd
AZ ÖN ELÉRHETŐSÉGE: 1131009
II. PANASZ RÉSZLETEITISZT NEVE: Marcus El Dandolo
JELVÉNYSZÁMA: Nem adta meg.
PANASZ RÉSZLETES KIFEJTÉSE: Üdv, haladtam a célom felé Palominoba Blueberryből, arra lettem figyelmes hogy a deputy az autópályára éppen hajt fel a füven keresztül ezt persze teljesen szabálytalanul, 90-es tempóval haladtam majd láttam hogy leugrat az autópályáról, villogót nem hallva hajtottam tovább. Beértem Palominoba a célomhoz amikor arra lettem figyelmes hogy felszólít a deputy majd igazoltatni szeretne, bemutatkozást nem kaptam csak annyit hogy mit képzelek hogy ennyivel hajtok. Amikor szóvá tettem hogy ő mit gondol arról amit tett azt mondta nekem itt nincs jogom felkérdezni senkit, irataimmal minden rendben volt kötelező felszerelés is megvolt, aztán mondta hogy kapok egy csekket gyorshajtás végett erre én megkérdeztem hogy erről van e bármilyen bizonyíték hitelesített mérőeszközzel erre nem kaptam választ se. Ezek után mondtam hogy Superviseort szeretnék kérni, erre sem jutalmazott meg egy válasszal sem csak annyival hogy kitöltötte a csekket hozzám vágta és elment.
III. BIZONYÍTÉKOKBIZONYÍTÉK: https://pastebin.com/F4ZwsK4M
Az aláírásommal kijelentem, hogy a fejelentési formanyomtatványban a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz!
A döntést elfogadom, ha elfogadásra, vagy elutasításra fog kerülni!
A döntést elfogadom, ha elfogadásra, vagy elutasításra fog kerülni!
Kelt: 07/06/2026
Caleb Lloyd
Caleb Lloyd
Utoljára szerkesztve: