Panasztétel Deputy Sheriff Marcus El Dandolo-ra.

Schnapp

Újonc
Adminsegéd
Február 26, 2026
8
4
Karakter
Caleb Lloyd
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
REPORT A DEPUTY

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. SZEMÉLYES ADATAI
AZ ÖN NEVE: Caleb Lloyd
AZ ÖN ELÉRHETŐSÉGE: 1131009
II. PANASZ RÉSZLETEI
TISZT NEVE: Marcus El Dandolo
JELVÉNYSZÁMA: Nem adta meg.
PANASZ RÉSZLETES KIFEJTÉSE: Üdv, haladtam a célom felé Palominoba Blueberryből, arra lettem figyelmes hogy a deputy az autópályára éppen hajt fel a füven keresztül ezt persze teljesen szabálytalanul, 90-es tempóval haladtam majd láttam hogy leugrat az autópályáról, villogót nem hallva hajtottam tovább. Beértem Palominoba a célomhoz amikor arra lettem figyelmes hogy felszólít a deputy majd igazoltatni szeretne, bemutatkozást nem kaptam csak annyit hogy mit képzelek hogy ennyivel hajtok. Amikor szóvá tettem hogy ő mit gondol arról amit tett azt mondta nekem itt nincs jogom felkérdezni senkit, irataimmal minden rendben volt kötelező felszerelés is megvolt, aztán mondta hogy kapok egy csekket gyorshajtás végett erre én megkérdeztem hogy erről van e bármilyen bizonyíték hitelesített mérőeszközzel erre nem kaptam választ se. Ezek után mondtam hogy Superviseort szeretnék kérni, erre sem jutalmazott meg egy válasszal sem csak annyival hogy kitöltötte a csekket hozzám vágta és elment.
III. BIZONYÍTÉKOK
BIZONYÍTÉK: https://pastebin.com/F4ZwsK4M

Az aláírásommal kijelentem, hogy a fejelentési formanyomtatványban a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz!
A döntést elfogadom, ha elfogadásra, vagy elutasításra fog kerülni!​
Kelt: 07/06/2026
Caleb Lloyd

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: flaash és peko
sasd1.png

Tisztelt Caleb Lloyd!

Az Internal Affairs Bureau meghozta döntését az [IAB-002] számú ügyben.

Tájékoztatjuk, hogy a belső vizsgálat hivatalosan megkezdődött, amely során a rendelkezésre álló jelentéseket és beszámolókat több szempont alapján, átfogó módon felülvizsgáltuk.

Az alábbiakban részletesen ismertetjük a vizsgálat eredményét, valamint a meghozott döntés indoklását.

A vizsgálat kimutatta, hogy el Dandolo Deputy nem hibázott, a panasza elutasításra került.

A SASD szolgálati gépjárművei mind speedradarral vannak ellátva, amit a deputyk nem publikálhatnak, hitelesítve van, az ön kérésére visszatudják a supervisorok kérni, ami meg is történt, a műszer jogosan jelzett be. Mivel dashboard kamerával nincs felszerelve a gépjárműve, így csak erre tudunk támaszkodni. A csatolt hangfájlban a Deputy helyesen járt el, a kiszabott büntetésből is a minimumot kapta. Minden tisztelettel:

Nishant Dupont
Corporal
09/06/2026​