Ötlet frakciókhoz / játékmenethez / fórumra.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
8DZ0ozt.png

InGame neved
< Tito Carrera >

Ötlete(i)d részeletes leírása, bemutatása.
< Előző fórumon egyszer már ezt leírtam részletesen, de most összefoglalva röviden..

1. Az illegális frakcióknak legyen lehetőség hamis személyiket gyártani.
Ez egy hasonló folyamat lehetne mint a fegyver- és drogkraftolás, szükség lenne hozzá tárgyakra. Pölö: valamiféle masinéria, blueprint szerűség stb stb.. Minden illegális frackión belül elérhető lenne, ha leader ad hozzá jogot.

2. Az illegális frakcióknak legyen lehetőségük hozzájutni gyorskötözőhöz ami bilincsként funkcionálna, ezzel is nehezebbé tenni a PG - nonrps incidenseket emberrablásoknál.

3. Zsák item, hasonlóan az előzőhöz, lehetetlenné tenné az MG-t, ugyanis ha valakinek a fejére zsákot húznak a chaten és a statjelző (éhség, armor, szomjúság, hp, pénz) hudon kívűl eltűnne minden egyéb a képernyőről. Szinesítené az RP-t, és mindjárt kellemesebb lenne, ha nem MGzik ki, hívnak rendőrt közben és társai.

4. Telefonszám letiltása. Evidens a téma, felesleges boncolgatni, szerintem hasznos lenne!

5. A szerveren erősen korlátozva legyen a lövöldözési lehetőség.
5.1 Ha egy lövöldözésben, verekedésben meghalsz akkor a hullád az újraéledésed (10 perc) után ne tűnjön el, hanem egy fekvőpozícióban lévő NPC legyen a helyén. Ez az NPC hasonlóan a hulládhoz legyen megvizsgálható, ez a mentősöknek, FBI-osoknak is bőven sok RP lehetőséget rejthet.
5.2 Ha valaki fegyver által (!!) hal meg akkor az elkövetkezendő 45-60 percben ne legyen lehetősége lőni. Ezzel a résszel a civil maffiákat lehetne erőteljesen visszaszorítani, ugyanis maximum óránként tudnak akciót csinálni. Ez a pont nyilván vonatkozna a rendvédelemre is, így sokkal meggondoltabbak lennének a műveletirányítók az akciókon.

6. Ötlet részhez kötelező minta használat, hibajelentéshez szintúgy. >

Megjegyzés.
<
Kód:
[CENTER][IMG]https://i.imgur.com/8DZ0ozt.png[/IMG]
[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 122, 211)][B]InGame neved[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=rgb(226, 226, 226)][SIZE=5][B]< Válaszod helye >[/B][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=rgb(65, 121, 207)][SIZE=7][B]Ötlete(i)d részletes kifejtése, bemutatása[/B][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 122, 211)][B]Megjegyzés[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=rgb(226, 226, 226)][SIZE=5][B]< Válaszod helye >[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Kód:
[CENTER][IMG]https://i.imgur.com/8DZ0ozt.png[/IMG]
[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 122, 211)][B]InGame neved[/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=rgb(65, 121, 207)][SIZE=7][B]Felfedezett hiba részletes leírása[/B][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 122, 211)][B]Kötelező bizonyíték (kép, videó)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=rgb(226, 226, 226)][SIZE=5][B]< Válaszod helye >[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 121, 207)][B]Keletkezett-e károd a hiba végett?[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=rgb(226, 226, 226)][B]<[/B] [B]Válaszod helye >[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 121, 207)][B]Mikor fedezted fel a hibát?[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=rgb(226, 226, 226)][B]< Válaszod helye >[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=rgb(65, 121, 207)][B]Megjegyzés[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=rgb(226, 226, 226)][B]< Válaszod helye >[/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
>

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Nico and candyass

Benedek

1k1t
SzuperAdmin
Augusztus 21, 2022
185
120
19
Dunaújváros
Karakter
Basam al-Asmar
Szia! Leirnam velemenyemet otleteiddel kapcsolatba. Amiket irtal teljesen jo otletek, tamogatom teljes mertekben, otletek mintahoz hozza szolnek (mivel alapbol en csinaltam kb az osszes mintat) azert nincs otleteknek minta mivel egyreszt egyszerubb, velemenyem szerint konnyebben kifejezheted magad ha nincsenek konkret kerdesek. Ez nem egy panaszkonyv ami kb ugyanabbol all. Admin nev, indok miert teszed ra bizonyitek stb.Egy otletet megirhatsz 1000 fele modon. Ha ugy dontenenk, hogy legyen minta akkor max ugy lenne, hogy nem kotelezo. Hibajelenteses temarol is ugyenezt gondolom de ott lehet lenne ertelme egy mintanak. (telefon)

• Kedvelés
Reactions: Darki

Bence58

Fórum betyár
Tulajdonos
Augusztus 21, 2022
378
183
6. Ötlet részhez kötelező minta használat, hibajelentéshez szintúgy.

Ez még mindig egy 'Béta teszt' topic ahova szerintem fölösleges a minta nyilván a sima ötleteknél, hibajelentésnél van.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Ez még mindig egy 'Béta teszt' topic ahova szerintem fölösleges a minta nyilván a sima ötleteknél, hibajelentésnél van.
ja, utólag már én is rájöttem. x.x

doma.

maszek
Január 18, 2023
22
12
Karakter
arlo ismat
Nagyon hasznos dolgokat szedtél össze, igazat adok mindegyiknél!
Remélem az urak minél többet meg tudnak valósítani!

Big pacsi!