Munka ötlet:

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Karim Amari >

Ötleted:
< 1. Gyorséttermi kiszállító:

A munkát több féleképpen lehetne elvégezni, válaszhatóan:
I. Civilautóval;
II. CP-ből felvett munkajárművel;
III. Biciklivel/robogóval;

Hasonlóan a valóságban történő futárkodáshoz, lennének olyan megrendelések amiket már kártyával kifizettek és csak az ételt kell kézbesíteni, illetve lennének olyanok aminél helyben, KP-val fizetnek, ahol a buszos munkához hasonlóan visszajárót kell adni.
Civil- és CPből felvett munkajárművel kapnád a legkevesebb pénzt, hiszen a valóságban is kevesebbet fizetnek egy autós futárnak mint egy biciklisnek.
Robogóval már többet kapnál, de még mindig kevesebbet, mintha biciklivel futárkodnál.

2. IT szakértő:

Feladata: Hibakeresés, azok elhárítása;

Mivel van egy szuper hostingüzemeltetési rendszer, modellek és interior hozzá, használni lehetne egy másik munkához is. Aki ezt a munkát felveszi, hasonlóan a takarítóhoz szervertermeket jár, és az elromlott szervergépeket fixálja. Lehet ez akár csak egy alkatrészcsere, de lehet akár számítógépen elvégzendő munka is. Minigamekkel megoldani, stb.

A munkához járna CP-ből felvehető autó, valami egyedi PJ-vel vagy akár egy olyan furgon amivel a hálozatisok járnak ki, ha valami baj van. >

Megjegyzés:
< ✌️ >

Benedek

1k1t
SzuperAdmin
Augusztus 21, 2022
185
120
19
Dunaújváros
Karakter
Basam al-Asmar
Én annyit változtatnék a futár melóval kapcsolatban, hogy a biciklis és robogós közti fizuk közt ne legyen vagy semmi különbség, vagy csak nagyon nagyon kevés különbség. Valljuk be azért nem túl élvezetes biciklivel (jó esetben) 40-el közlekedni városban, nem hogy esetleg a map másik oldalára. Szerintem ennyi előnyt nem kell adni aki biciklivel végezné, szerintem nem fognak sokan alapból se úgy dolgozni. De ez az én véleményem.