Motel Hobbi/Vállalkozás

iroo

ceo of fórum
Very Important Person
December 2, 2022
169
225
Karakter
Archie Colon
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Archie Colon >

Ötleted:
< Motel Vállalkozás
Igazából bonyolultnak hangzik de nem az.
LV illetve LS területén lenne 5-5 épület ami motel lehetne és azt playerek tudnák megvenni és karbantartani.

1 motelbe lenne mondjuk 10 szoba amit nem playerek vesznek ki hanem ugye a rendszer automatikusan.
Ha mondjuk kivesznek egy szobát és használják 1-2 napig utána addig ne lehessen újra kiadni ameddig nincs kitakarítva illetve nincs feltöltve mondjuk vízzel vagy hasonlóval.

Akár fejleszteni is lehessen a moteleket más bútorokkal vagy ilyesmi.

Természetesen belehetne ide is azokat a rendszereket hozni mint pl a szerver bérlésnél hogy email emberek felvétele stb..
>

Megjegyzés:
< Lényegében ennyi szerintem fun lehet ha mondjuk többen csináltok egy motelt nyilván ez nem fog gyorsan pénzt hozni hanem szépen folyamatosan sok munkával de fun illetve a szerveren fixen nagy értékei lennének ezeknek. >

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
jó ötlet, remélem bekerül.

Szilva

Barangoló
Augusztus 14, 2024
27
27
Szeged
Karakter
Jackob Jorden
Szerintem részletesen át kellene gondolni, mivel ha sok ilyen passzív jövedelem van hamar elszáll a gazdagság. Bár ötletes, én szívesen látnák egy ilyen rendszert is.

step

trust me i'm an web developer
SzerverAdmin
Március 3, 2024
35
65
6
https://mws.hu
Karakter
Zhou Hanari
Heló.
Természetesen belehetne ide is azokat a rendszereket hozni mint pl a szerver bérlésnél hogy email emberek felvétele stb..
Mint felettem @Szilva is írta a gazdagodás végett véleményem szerint jobb volna ha player - playernek adná ki a motelt, és akkor ettől sem kell tartani. Ésszerű lenne ugye erre azt mondani, hogy "úgysem venné ki player", ennek egy nagyon egyszerű módja van, hogy a legtöbb ember vegyen ki motelt. Például frakciókba / jövendőbeli munkákhoz (nyilván nem a buszos és a takarítóhoz), de szükség lenne bejelentett lakcímre, ami így motelként meg is lenne. Továbbá a kiadási árakat egy szerverteremből is hasonló gépen lehetne beállítani, amiknél az értelem kedvéért be lenne állítva egy legmagasabb és egy legalacsonyabb limit.