Mookie Cruz Jelentkezési Lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Smoge2000

Újonc
Május 30, 2026
2
2
Karakter
Xiang Yun
IG Név mező használata kötelező! ( Nem egyező név) #Bishop
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Bálint
Hány éves vagy? 25
Mutatkozz be röviden. Baranyai Bálint vagyok 25 éves Szombathelyen élek, hobbym a zenélés / rap szeretek rp-zni.
Mi az accountod ID-je? 9071
Hány játszott perccel rendelkezel?3561
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 10-15óra
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/7leFuzK
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Teljes mértékben.

IC RÉSZ

Teljes neve: Mookie Cruz
Születési helye: Los Santos General Hospital
Születési ideje: 2001.06.01.
Édesanyja leánykori neve: Emma Whiskorlia
Bejelentett lakcíme: Ganton
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? VÁLASZ HELYE
Miért Önt válasszuk? Szeretnék egy jó csapathoz tartozni,szeretek autókkal foglalkozni szerelni/tuningolni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[x]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az [B]olajszűrő feladata[/B], hogy kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket, például a fémkopadékot, port, kormot és egyéb lerakódásokat.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
[B]Hűtőfolyadék-szivárgás[/B] – Repedt cső, hibás bilincs, sérült hűtő vagy vízpumpa miatt elszökhet a folyadék.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni, hűti és védi a motort a kopástól.Az első szám és a „W” a hidegben való folyékonyságot jelzi.A második szám azt mutatja, milyen sűrű az olaj meleg motorban.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hogy kiolvassa a jármű hibakódjait és ellenőrizze a motor, illetve az elektronikai rendszerek állapotát.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót megemeljük vagy aknára állítjuk.Leengedjük a régi motorolajat az olajleeresztő csavaron keresztül.Kicseréljük az olajszűrőt.Visszacsavarjuk a leeresztő csavart.Betöltjük az új motorolajat.Beindítjuk a motort, majd ellenőrizzük az olajszintet és a szivárgást.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Mookie Cruz
Kelt: 2026.06.08.

• Haha
Reactions: Savale és mikRobi
Tisztelt Mookie Cruz!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Mookie Cruz!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.