IG Név mező használata kötelező! ( Nem egyező név) #Bishop
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
BálintHány éves vagy?
25Mutatkozz be röviden.
Baranyai Bálint vagyok 25 éves Szombathelyen élek, hobbym a zenélés / rap szeretek rp-zni.Mi az accountod ID-je?
9071Hány játszott perccel rendelkezel?
3561Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
10-15óraRendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/7leFuzKÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Teljes mértékben.IC RÉSZ
Teljes neve:
Mookie CruzSzületési helye:
Los Santos General HospitalSzületési ideje:
2001.06.01.Édesanyja leánykori neve:
Emma WhiskorliaBejelentett lakcíme:
GantonRendelkezik autójavító tapasztalattal?
IgenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
VÁLASZ HELYEMiért Önt válasszuk?
Szeretnék egy jó csapathoz tartozni,szeretek autókkal foglalkozni szerelni/tuningolni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[x]22:00-23:59[x]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az [B]olajszűrő feladata[/B], hogy kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket, például a fémkopadékot, port, kormot és egyéb lerakódásokat.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
[B]Hűtőfolyadék-szivárgás[/B] – Repedt cső, hibás bilincs, sérült hűtő vagy vízpumpa miatt elszökhet a folyadék.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni, hűti és védi a motort a kopástól.Az első szám és a „W” a hidegben való folyékonyságot jelzi.A második szám azt mutatja, milyen sűrű az olaj meleg motorban.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hogy kiolvassa a jármű hibakódjait és ellenőrizze a motor, illetve az elektronikai rendszerek állapotát.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót megemeljük vagy aknára állítjuk.Leengedjük a régi motorolajat az olajleeresztő csavaron keresztül.Kicseréljük az olajszűrőt.Visszacsavarjuk a leeresztő csavart.Betöltjük az új motorolajat.Beindítjuk a motort, majd ellenőrizzük az olajszintet és a szivárgást.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Mookie Cruz
Kelt: 2026.06.08.
Kelt: 2026.06.08.